Nieuw directie team

Met het nieuwe directie team is Ploeg kozijnen klaar voor de verder ontwkkeling van het bedrijf in de toekomst.

Ploeg kozijnen wijzigt met ingang van 1 oktober haar organisatie structuur. Frans Biemond wordt benoemd tot algemeen directeur en Ronald van den Ing tot commercieel directeur. Beiden werken al jaren bij het bedrijf. Jos van der Ploeg (oprichter en eigenaar) richt zich op productinnovatie en is als lid van het management team betrokken bij alle beleidsbeslissingen. Met deze wijziging in de organisatie structuur is Ploeg kozijnen klaar voor een verdere ontwikkeling van het bedrijf in de nabije toekomst.

Ontwikkeling Ploeg kozijnen

In het voorjaar van 2015 bestaat Ploeg kozijnen 35 jaar. Het bedrijf heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een middelgroot bedrijf, waarin werkgelegenheid is voor 70 à 80 mensen. De afgelopen jaren heeft Ploeg zich goed weten te ontwikkelen qua omzet en rendement.  Een gemotiveerde groep aan medewerkers en een betrokken managementteam maakt Ploeg kozijnen.

Innovatie

De snel veranderende markt vraagt om een innovatieve aanpak. Daarom gaat Ploeg kozijnen zich de komende tijd meer richten op productinnovatie om  te anticiperen op de behoefte van de klant. Ploeg kozijnen houdt de focus op het zijn van een vooruitstreefde bouwpartner.

Op de foto v.l.n.r; Frans Biemond (Algemeen directeur); Jos van der Ploeg (Eigenaar);
Ronald van den Ing (Commercieel directeur)