Bereken uw energiebesparing

Met kunststof kozijnen

Wist u dat u met kunststof kozijnen ook aanzienlijk kunt besparen op uw energierekening?

Bij energie besparen wordt vaak gedacht aan het vervangen van de ketel, het plaatsen van zonnepanelen en bewust omgaan met energie. Maar wist u dat u met kunststof kozijnen ook aanzienlijk kunt besparen op uw energierekening? In een doorsnee woning gaat tot 15% van de warmte via ramen en deuren verloren. Door te kiezen voor hoogrendementsglas en kunststof kozijnen met een hoge thermische islolatiewaarde kunt u uw energieverbruik in uw woning verminderen. Daarnaast verhoogt u natuurlijk ook uw wooncomfort.

De kunststof kozijnen zelf zijn door hun holle constructie ook meer isolerend dan hout of aluminium. Net als bij (drie)dubbel glas zorgen de luchtlagen in het kunststof kozijn voor de isolatie. Bij elkaar levert dat dus een uitstekende prestatie, waar u jarenlang van profiteert. Zowel in de zomer als in de winter behoudt u de gewenste temperatuur. Dat is prettig voor u én voor het milieu. Bovendien bent u vrij van groot onderhoud.

Met de nieuwe energiecalculator kunt u direct berekenen hoeveel geld en energie u kunt besparen. U vult het type woning in, uw huidige raamsysteem en de verwarming. U ziet onmiddellijk hoeveel u kunt besparen in euro en in CO2-vermindering.

Bereken uw energiebesparing