Ploeg kozijnen verlengd het sponsorcontract met ijsclub Alkemade met vijf jaar

30 jaar sponsor van IJsclub Alkemade

Dinsdag 11 december 2018 is het sponsorcontract met IJsclub Alkemade opnieuw ondertekend. Een verlenging van maar liefst vijf jaar. Ploeg kozijnen is op dit moment al bijna 30 jaar sponsor van de ijsclub.

Om meer naamsbekendheid te krijgen voor zijn bedrijf ging Jos van der Ploeg in december 1989 de ijsclub sponsoren. Als enthousiaste schaatser en betrokken bij de ijsclub was dit een logische stap. “Ik schaatste zelf en met ons bedrijf waren we zo’n vier jaar met kunststof kozijnen bezig. Toen ’t Veen eten en drinken in 1989 stopte met de sponsoring, was dat voor ons een mooie kans.”

Sponsor sinds 1989

Sinds 1989 is Ploeg kozijnen de kledingsponsor van de ijsclub. Alle leden van de ijsclub, van jong tot oud(er), schaatsen in het blauwe Ploegtenue. En ook op de weg, bij het fietsen en skeeleren, is het Ploegblauw inmiddels een vertrouwd straatbeeld.

In 2019 30 jaar sponsor

In 2019 is het 30-jarige sponsorjubileum. 30 jaar sponsoring van dezelfde vereniging, dat is uniek in de regio en misschien zelfs wel in Nederland. Samen genieten we al 30 jaar van de schaatssport.

Historie van het Ploeg-IJsclubtenue in beeld