Duurzaamheidskeurmerk voor kozijnen van Ploeg

De kozijnen van Ploeg kozijnen zijn samengesteld uit Deceuninck profielen. Onlangs heeft Deceuninck het VinylPlus®-productlabel ontvangen voor zijn vele initiatieven en jarenlange inzet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hiermee zijn onze klanten nu ook gegarandeerd van een duurzaam product.

Lees meer

Ondertekening van het nieuwe sponsorcontract met ijsclub Alkemade

30 jaar sponsor van IJsclub Alkemade

Dinsdag 11 december 2018 is het sponsorcontract met IJsclub Alkemade opnieuw ondertekend. Een verlenging van maar liefst vijf jaar. Ploeg kozijnen is op dit moment al bijna 30 jaar sponsor van de ijsclub.

Lees meer

Kunststof kozijnen zijn een belangrijk onderdeel bij de verduurzaming van huizen

Kunststof tot nadenken; kies voor duurzaam

Ploeg gaat op alle fronten mee met de duurzaamheidsontwikkelingen. In de decembereditie van Hier in de Regio vertelt Ronald van de Ing, commercieel directeur bij Ploeg kozijnen, over recycling, isolatie  en wooncomfort en biedt daarmee kunststof tot nadenken.

Lees meer

Zonnepanelen voor duurzame energie bij Ploeg kozijnen

Zonnepanelen op dak Ploeg kozijnen

Het bedrijfspand aan de Pesetaweg in Nieuw-Vennep wordt steeds duurzamer. In 2017 is nagenoeg alle verlichting in het pand vervangen door led-verlichting. Eind april is het platte dak van het pand voorzien van maar liefst 400 zonnepanelen.

Lees meer

Overige nieuwsberichten