Beeldbellen met Ploeg kozijnen

Videobellen met Ploeg kozijnen

Ook in deze tijd staan onze Adviseurs Particulieren voor u klaar. Om te zorgen dat u binnenkort kunt genieten van uw nieuwe kunststof kozijnen, introduceert Ploeg kozijnen videobellen. Zonder dat u zelf ook maar iets hoeft te installeren. Persoonlijk, comfortabel en vooral veilig voor alle partijen. 
 

Lees meer

Ploeg kozijnen actuele crisis / virus

Hoe gaat Ploeg kozijnen om met de huidige situatie rondom het virus?

De ontwikkelingen en maatregelen rondom het huidige virus houden iedereen bezig. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over de dienstverlening van Ploeg kozijnen. Onze intentie is om de geplande werkzaamheden zoveel mogelijk door te laten gaan. In dit artikel hebben wij de meest gestelde vragen over onze dienstverlening op een rijtje gezet.

Lees meer

Lars Castelijn Ploeg kozijnen Hier in de Regio

Lars (27) werkt als boer én bij Ploeg kozijnen

In Hier in de Regio vertelt Lars honderduit over zijn twee grote passies: werken als Uitvoerder in de bouw, én als boer. Hoe combineert hij deze twee rollen? Wat maakt hem zo trots op 'zijn' bedrijven? En waar droomt Lars nog van? U leest het in Hier in de Regio 1 van 2020.

Lees meer

Logo BBAN Groep

Ploeg kozijnen en BBAN slaan handen ineen

Samen staan we sterker. Een uitspraak die bij Ploeg kozijnen hoog in het vaandel staat. In dat kader slaan wij de handen ineen met diverse bouwpartners, om u als klant een nog betere ervaring te bieden met Ploeg.

Lees meer

Johlexbouw verzorgt 'het complete plaatje'

Bij Johlexbouw kun je als klant terecht voor 'het complete plaatje': van ontwerp en vergunning tot en met het opleveren van het bouwwerk. Wat is het succes achter het aannemersbedrijf uit Roelofarendsveen? En op welk project is oprichter Alex van der Poel het meest trots? Lees snel verder! 

Lees meer

Overige nieuwsberichten