Ploeg kozijnen 40 jaar

Hoera! Ploeg kozijnen 40 jaar!

Op 14 april 2020 was het dan zover: Ploeg kozijnen, ooit begonnen als Timmerwerk v.d. Ploeg Roelofarendsveen, bestond die dag precies 40 jaar! Een goede reden om oprichter Jos van der Ploeg eens aan de tand te voelen. Hoe is het om samen te werken met familie? En waarom geloofde hij vanaf het prille begin al in kunststof?

Lees meer

Beeldbellen met Ploeg kozijnen

Videobellen met Ploeg kozijnen

Ook in deze tijd staan onze Adviseurs Particulieren voor u klaar. Om te zorgen dat u binnenkort kunt genieten van uw nieuwe kunststof kozijnen, introduceert Ploeg kozijnen videobellen. Zonder dat u zelf ook maar iets hoeft te installeren. Persoonlijk, comfortabel en vooral veilig voor alle partijen. 
 

Lees meer

Ploeg kozijnen actuele crisis / virus

Hoe gaat Ploeg kozijnen om met de huidige situatie rondom het virus?

De ontwikkelingen en maatregelen rondom het huidige virus houden iedereen bezig. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over de dienstverlening van Ploeg kozijnen. Onze intentie is om de geplande werkzaamheden zoveel mogelijk door te laten gaan. In dit artikel hebben wij de meest gestelde vragen over onze dienstverlening op een rijtje gezet.

Lees meer

Logo BBAN Groep

Ploeg kozijnen en BBAN slaan handen ineen

Samen staan we sterker. Een uitspraak die bij Ploeg kozijnen hoog in het vaandel staat. In dat kader slaan wij de handen ineen met diverse bouwpartners, om u als klant een nog betere ervaring te bieden met Ploeg.

Lees meer

Overige nieuwsberichten