Zonnepanelen voor duurzame energie bij Ploeg kozijnen

Zonnepanelen op dak Ploeg kozijnen

Het bedrijfspand aan de Pesetaweg in Nieuw-Vennep wordt steeds duurzamer. In 2017 is nagenoeg alle verlichting in het pand vervangen door led-verlichting. Eind april is het platte dak van het pand voorzien van maar liefst 400 zonnepanelen.

Lees meer

Succesvolle open dag Ploeg kozijnen

Geslaagde open dag

Heel veel mensen hebben enthousiast gereageerd op onze uitnodiging om nu eens bij óns thuis te komen kijken. Maar liefst meer dan 550 bezoekers hebben onze open dag op zaterdag 14 april bezocht. En dat allemaal op de dag dat Ploeg kozijnen precies 38 jaar bestaat. Wij bedanken iedereen die bij onze open dag is geweest. Wij vonden het een feest!

Lees meer

Welkom bij de open dag op 14 april 2018

Open dag zaterdag 14 april

De Ploeg medewerkers komen dagelijks over de vloer bij onze klanten. Nu is het onze beurt om de deuren wagenwijd open te zetten. Iedereen die eens bij óns thuis wil kijken is zaterdag 14 april van 11.00 uur tot 15.00 uur van harte welkom op onze open dag.

Lees meer

Het team van Ploeg kozijnen

Wij zoeken nieuwe collega's

Ter uitbreiding van onze Ploeg zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Bij Ploeg kozijnen werk je samen met zo’n 120 collega’s aan de beste oplossing voor de wensen van onze klanten.
Bekijk onze actuele vacatures.

Lees meer

Overige nieuwsberichten