Ploeg neemt vanaf 2021 tweede bedrijfspand ‘Haverstraat’ in gebruik

Door de groei van Ploeg kozijnen en de opsplitsing van onze bedrijfsactiviteiten op de consumentenmarkt (B2C) en onze zakelijke-/projectenmarkt (B2B), breiden wij onze huisvesting uit. Vanaf 4 januari bent u van harte welkom in ons nieuwe bedrijfspand, Haverstraat 19 in Nieuw-Vennep. Het wordt dé vestiging voor onze zakelijke organisatie (B2B) en het distributiecentrum voor verzenden en afhalen van orders.

Lees meer

Ploeg kozijnen actuele crisis / virus

Hoe gaat Ploeg kozijnen om met de huidige situatie rondom het virus?

De ontwikkelingen en maatregelen rondom het huidige virus houden iedereen bezig. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over de dienstverlening van Ploeg kozijnen. Onze intentie is om de geplande werkzaamheden zoveel mogelijk door te laten gaan. In dit artikel hebben wij de meest gestelde vragen over onze dienstverlening op een rijtje gezet.

Lees meer

Haverstraat distributiecentrum Ploeg kozijnen

Realisatie tweede pand Ploeg kozijnen: hoogste punt bereikt

Nog even en we nemen ons tweede bedrijfspand in gebruik. Het wordt dé vestiging voor onze zakelijke (B2B-)markt. De verbouwing van deze locatie aan de Haverstraat is in volle gang. Zo is het hoogste punt van de distributiehal, de functie die dit tweede pand ook vervult, inmiddels bereikt. 

Lees meer

40 jaar Ploeg kozijnen

Van zolderkamer naar tweede vestiging

Binnen zitten was niks voor hem. En ook van werken voor een baas werd hij niet gelukkig. Daarom begon Jos van der Ploeg in 1980 voor zichzelf. Anno 2020 bestaat Ploeg kozijnen, ooit begonnen als Timmerwerk v.d. Ploeg Roelofarendsveen, alweer veertig jaar.

Lees meer

Klimaatpartner Ploeg kozijnen

Ploeg kozijnen Klimaatpartner Iedereen doet wat

Sinds juni 2020 is Ploeg kozijnen als duurzame en klimaatbewuste organisatie aangesloten als Klimaatpartner van de Iedereen doet wat-campagne. De campagne werd vorig jaar gelanceerd en is een initiatief van onder meer het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Wat betekent de samenwerking concreet voor u?

Lees meer

Huis isoleren? SEEH-subsidie verruimd

Het kabinet heeft de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) verruimd. De subsidie kunt u aanvragen als u investeert in HR++ of triple glas. In dit artikel leest u meer over deze SEEH-regeling.

Lees meer

Overige nieuwsberichten