40 jaar Ploeg kozijnen

Van zolderkamer naar tweede vestiging

Binnen zitten was niks voor hem. En ook van werken voor een baas werd hij niet gelukkig. Daarom begon Jos van der Ploeg in 1980 voor zichzelf. Anno 2020 bestaat Ploeg kozijnen, ooit begonnen als Timmerwerk v.d. Ploeg Roelofarendsveen, alweer veertig jaar.

Lees meer

Klimaatpartner Ploeg kozijnen

Ploeg kozijnen Klimaatpartner Iedereen doet wat

Sinds juni 2020 is Ploeg kozijnen als duurzame en klimaatbewuste organisatie aangesloten als Klimaatpartner van de Iedereen doet wat-campagne. De campagne werd vorig jaar gelanceerd en is een initiatief van onder meer het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Wat betekent de samenwerking concreet voor u?

Lees meer

Huis isoleren? SEEH-subsidie verruimd

Het kabinet heeft de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) verruimd. De subsidie kunt u aanvragen als u investeert in HR++ of triple glas. In dit artikel leest u meer over deze SEEH-regeling.

Lees meer

Ploeg kozijnen tweede pand Haverstraat

Ploeg kozijnen opent tweede pand

Met trots melden wij dat we naar verwachting in januari 2021 ons tweede pand openen, aan de Haverstraat 19 in Nieuw-Vennep. Deze tweede locatie zal als distributiecentrum en thuisbasis van de zakelijke markt dienen. Wat betekent dat voor u als klant? Op de foto: oprichter Jos van der Ploeg (links) neemt de sleutel in ontvangst.

Lees meer

Ploeg kozijnen 40 jaar

Hoera! Ploeg kozijnen 40 jaar!

Op 14 april 2020 was het dan zover: Ploeg kozijnen, ooit begonnen als Timmerwerk v.d. Ploeg Roelofarendsveen, bestond die dag precies 40 jaar! Een goede reden om oprichter Jos van der Ploeg eens aan de tand te voelen. Hoe is het om samen te werken met familie? En waarom geloofde hij vanaf het prille begin al in kunststof?

Lees meer

Beeldbellen met Ploeg kozijnen

Videobellen met Ploeg kozijnen

Ook in deze tijd staan onze Adviseurs Particulieren voor u klaar. Om te zorgen dat u binnenkort kunt genieten van uw nieuwe kunststof kozijnen, introduceert Ploeg kozijnen videobellen. Zonder dat u zelf ook maar iets hoeft te installeren. Persoonlijk, comfortabel en vooral veilig voor alle partijen. 
 

Lees meer

Overige nieuwsberichten