Cashback actie bij energiezuinige ramen van Deceuninck

Deceuninck promo-actie: Voucher tot €300!

De energieprestaties van je woning vallen of staan met de mate waarin je bouwschil is geïsoleerd. Ga je bouwen of verbouwen? Kies dan voor ramen en deuren die top scoren op het gebied van energiezuinigheid. Met de Deceuninck Zendow#neo kunststof profielen voor ramen en deuren voldoe je moeiteloos aan de strengste EPC-eisen voor zowel nieuwbouwwoningen als te renoveren bestaande woningen.

Lees meer

Kunststof kozijnen woonboot Kaageiland

Kunststof kozijnen in een woonboot

Bij een woonboot op Kaageiland waren de ramen van staal en dat zorgde elk jaar voor een hop werk om het op te knappen en te verven. Daarom werd besloten om ze te vervangen door kunststof kozijnen. En hier kwam Ploeg kozijnen om de hoek. In het magazine Hier in de Regio vertelt de eigenaar hier enthousiast over.

Lees meer

Junioren van ijsclub Alkemade ontvangen de wielrenkleding van Ploeg kozijnen

Nieuw Ploeg wielrentenue

Het wielrentenue van Ploeg kozijnen is volledig vernieuwd. De jeugdgroep van IJsclub Alkemade nam als eerste de nieuwe kleding in ontvangst. Met deze nieuwe frisse en eigentijdse uitstraling gaan we het straatbeeld nog meer blauw kleuren.

Lees meer

Logo duurzaamheidsmerk voor kozijnen

Duurzaamheidskeurmerk voor kozijnen van Ploeg

De kozijnen van Ploeg kozijnen zijn samengesteld uit Deceuninck profielen. Onlangs heeft Deceuninck het VinylPlus®-productlabel ontvangen voor zijn vele initiatieven en jarenlange inzet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hiermee zijn onze klanten nu ook gegarandeerd van een duurzaam product.

Lees meer

Overige nieuwsberichten