Kunststof kozijnen prijzen

De kwaliteit en een ruime keuze aan extra mogelijkheden bepalen  de prijzen van uw kunststof kozijnen, unieke woonwensen staan daarbij centraal. Ploeg kozijnen hecht waarde aan kwaliteit: ieder kunststof kozijn is maatwerk, samen met u maken wij daarom een offerte op maat. Onze adviseur kan u op basis van uw woonwensen wel een prijsindicatie geven.

Wat kost een kunststof kozijn?

De kosten van een kunststof kozijn zijn afhankelijk van de keuzen die u maakt. Bij de prijsopties kunt u lezen welke keuzen u allemaal kunt maken. Door deze veel opties is ieder kozijn maatwerk en daarom is het niet mogelijk om op deze pagina specifieke prijzen te vermelden. Natuurlijk kunnen wij voor u wel geheel vrijblijvend een offerte opstellen geheel afgestemd op uw wensen. Wij geven u graag een vrijblijvend advies.

Offerte aanvragen

Totaal prijs

Bij Ploeg kozijnen ontvangt u altijd een duidelijke offerte met een totaalprijs. Dat is dus inclusief productie en volledige installatie door onze eigen monteurs. Ook het verwijderen en afvoeren van uw oude kozijnen zit bij ons in de prijs inbegrepen. U staat dus nooit voor verrassingen achteraf.

Kunststof voordeliger dan u denkt

Als woningeigenaren zich oriënteren op de aanschaf van nieuwe kozijnen, wordt in eerste instantie vaak alleen gekeken naar de aanschafkosten. Maar om een goede afweging te kunnen maken is het daarnaast belangrijk om de onderhoudskosten op lange termijn in overweging te nemen. Kunststof kozijnen zijn dan 35% goedkoper ten opzichte van hout. Lees meer over de kosten van kunststof kozijnen.

De prijsopties van kunststof kozijnen

De verschillende prijzen van uw kunststof kozijnen kunt u zelf beïnvloeden. De opties die u kiest hebben invloed op de prijs die u uiteindelijk betaalt. U kunt kiezen uit vele opties om de kozijnen helemaal naar uw wens te maken:

  • Profielkeuze; vlak profiel (Flex) of liever een verdiept profiel (Royal)
  • HVL-verbinding; hiermee lijkt uw kozijn nog meer op een houten kozijn
  • Glas; welke type glas past het beste bij uw woonwensen
  • Houtnerf; nog meer de uitstraling van hout maar de voordelen van Kunststof
  • Beslag; welk type deurkruk, brievenbus etc. kiest u
  • Ventilatierooster; frisse lucht in uw woning zonder dat het noodzakelijk is om het raam open te zetten
  • Scharnieren; in dezelfde kleur als uw kozijn of de standaard uitvoering
  • Soort ramen; moet uw raam open kunnen of is dat niet nodig

Bespaar op uw energierekening

Door te kiezen voor het juiste type glas kunt u flink besparen op uw energierekening. Ploeg Kozijnen adviseert u kunststof te combineren met HR++ glas. De prijs van dit speciale glas is hoger dan regulier dubbel glas, maar betaalt zich in de loop van de tijd terug door de optimaal isolerende werking.

Energiecalculator