Het nieuwe kunststof kozijn Ploeg Premium

Ploeg premium

Het kunststof kozijn voor uw toekomst

Het nieuwe Ploeg Premium kunststof kozijn is extreem energiebesparend en levert daarnaast het ultieme wooncomfort op.

Uniek in zijn soort

Dit kunststof kozijn is gemaakt van een slanker profiel waardoor u meer daglicht toetreding heeft in uw woning. Zowel in de zomer als in de winter behoudt u de gewenste temperatuur. Net als bij (drie)dubbel glas zorgen de luchtlagen in het kunststof kozijn voor de isolatie. Technologische ontwikkeling hebben het mogelijk gemaakt het kunststof kozijn te versterken met glasvezel. Deze combinatie maakt het kozijn stijver, lichter en enorm isolerend. En dit maakt het Ploeg premium kozijn uniek.

Het kozijn voor uw toekomst

Over enkele jaren is dit kunststof kozijn de standaard. Maar u kunt nu al profiteren zodat u de komende jaren verzekerd ben van het beste kozijn voor uw toekomst. Ploeg kozijnen adviseert u graag over de mogelijkheden.

Cash-back actie: Tot 300 euro extra korting!

Wat kunt u besparen?

Ploeg Premium levert direct een energiebesparing op. In een doorsnee woning gaat tot 15% van de warmte via ramen en deuren verloren. Om het energieverbruik in uw woning te verminderen en uw wooncomfort te verhogen kunt u het beste kiezen voor hoogrendementsglas en super isolerende kunststof kozijnen. Bij elkaar levert dit dus een uitstekende prestatie, waar u jarenlang van profiteert. Ploeg kunststof kozijnen gaan gemiddeld 40 jaar mee.

Bereken uw voordeel

Direct u besparing berekenen en daarnaast berekenen in hoeveel tijd u uw investering in kunststof kozijnen terug verdient? Dat kan met de energiecalculator.

De energiecalculator

Daarom Ploeg Premium

  • Extreem energiebesparend
  • Elegant (slanker profiel)
  • Ultiem wooncomfort
  • Het kozijn voor uw toekomst