Afspraak via beeldbellen

Zonder downloaden van software via uw telefoon, tablet of computer

Wilt u een adviesgesprek over de mogelijkheden van kunststof kozijnen voor uw woning? Dat kan nu zonder de deur uit te gaan, via een videogesprek (beeldbellen). Zonder installatie of downloaden van een programma vanuit uw computer, laptop, tablet of smartphone. Gewoon thuis aan uw eetkamertafel, uw bank of waar u ook bent.

Afspraak maken:

Wilt u een afspraak maken om door middel van beeldbellen geadviseerd te worden door onze adviseur over kunststof kozjinen voor uw woning? Vult u gerust het formulier in op deze pagina of neem telefonisch contact met ons op via (0252) 500 900.

Stuurt u bij uw aanvraag zoveel mogelijk informatie mee zoals foto’s van de buitenzijde en globale afmetingen van de betreffende kozijnen. Op deze manier kan onze adviseur een duidelijk beeld krijgen van uw wensen en mogelijkheden. U kunt deze informatie desgewenst ook mailen naar advies@ploegkozijnen.nl

Onderstaand wat vragen en antwoorden waarmee u kunt lezen hoe dit beeldbellen werkt. 

Afspraak advies via beeldbellen

Wij verwerken uw gegevens conform AVG zoals beschreven in onze privacyverklaring

Eigenlijk is een videogesprek precies hetzelfde als een live gesprek met een adviseur bij u thuis of in onze showroom, maar dan via video. U kunt uw wensen voor de kozijnen op dezelfde manier bespreken als bij een live afspraak. U zit in uw eigen omgeving en de adviseur zit op een andere locatie.

Een videogesprek is veilig en waarborgt uw privacy. U ontvangt een websitelink naar een beveiligde omgeving waar u een-op-een met de adviseur kunt spreken.

U voert een videogesprek vanaf iedere plek waar u online bent. Dit kan via uw computer, laptop, tablet of smartphone. Heeft u een groot scherm dan kunnen wij tijdens het videogesprek het scherm met u delen. Maar dit is niet noodzakelijk. U ontvangt een e-mail met de uitnodiging en meer informatie (websitelink) waarmee u aan de afspraak kunt deelnemen. 

Ga naar het online formulier (op deze websitepagina) en geef aan waarover u advies wilt:

  • Kunststof kozijnen
  • Kunststof deuren (voordeur, achterdeur, openslaande deuren)
  • Kunststof schuifpuien
  • Overige kunststof gevelelementen

U kunt een afspraak maken om tijdens onze werkdagen (maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur) een afspraak met onze adviseur in te plannen. Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief in te plannen en te bevestigen. U ontvangt een e-mail met de uitnodiging en meer informatie (websitelink) waarmee u aan de afspraak kunt deelnemen. 

Waarom beeldbellen

  • Persoonlijk advies
  • Geschikt voor smartphone, tablet, laptop of computer
  • Geen installatie van software
  • Thuis aan uw eetkamertafel, bank of waar u ook bent