Ploeg kozijnen verzorgt de renovatie voor Vereniging van Eigenaren

Vereniging van Eigenaren

Ploeg kozijnen neemt bij de renovatie van kunststof kozijnen en deuren het volledige traject uit uw handen. Dat is voor uw Vereniging van Eigenaren (VvE) een hele zorg minder.
 

Meer over VvE's
Kunststof kozijnen nieuwbouw project Veilingvaart in Roelofarendsveen

Aannemer

Naast kwalitatief onderhoud, profiteren aannemers bij Ploeg van meer extra's. Zo kunnen wij u begeleiden bij het hele verkooptraject van kunststof kozijnen voor uw klanten.
 

Meer over Aanemer
Bij Tuinstadwijk Leiden renoveert Ploeg 252 woningen met nieuwe kunststof kozijnen

Projecten

Intensieve samenwerking (van voorbereiding tot uitvoering) is de sleutel tot succes bij renovatie- en nieuwbouw projecten. Als bewezen ketenpartner neemt Ploeg hierin volledig verantwoordelijkheid voor het volledige traject.

Meer over projecten

Maatwerk als motto

Kwaliteit sinds 1980

Voor alle zakelijke klanten

Ploeg kozijnen is gespecialiseerd in het begeleiden, produceren en monteren van groot- en kleinschalige projecten. Voor nieuwbouw, renovatie, woningbouw en utiliteitsbouw. Sinds 1980 is Ploeg Kozijnen dé leverancier van kozijnen, deuren, schuifpuien, dakkapellen en meer producten voor de woningbouw. Kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Ploeg produceert alle kunststof kozijnen op de productielocatie in Nieuw-Vennep.

Referentie: De Zijl Leiderdorp

In 2020 is project De Zijl in Leiderdorp gerealiseerd in opdracht van Vink Bouw. Uniek aan dit project is dat de kunststof kozijnen prefab in de betongevel zijn gemonteerd. Bovendien gaat het hier om de hoogste woontoren in de regio Leiden. Hier leest u meer over dit project, of bekijk de video hieronder. 

Bekijk ook onze zakelijke brochure

Alles in huis

  • Advies
  • Productie
  • Montage
  • Onderhoud
  • Begeleiding