Wesselman Ramen en Deuren

verder als Ploeg kozijnen

Eind maart 2013 heeft Wesselman Ramen en Deuren uit Roelofarendsveen de deuren gesloten. Ploeg kozijnen heeft op dat moment alle lopende orders van Wesselman Ramen en Deuren overgenomen. Alle bestaande en nieuwe klanten van Wesselman Ramen en Deuren zijn bij PLOEG van harte welkom.
Ploeg kozijnen heeft al vele klanten van Wesselman Ramen en Deuren naar tevredenheid geholpen met hun vragen en wensen.

U hebt kozijnen van Wesselman Ramen en Deuren

Service & Onderhoud

Voor service en onderhoud aan uw Wesselman Ramen en Deuren kozijnen kunt u ook bij PLOEG terecht. Neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak. U kunt ook direct een servicemelding maken.

Nieuwe kunststof kozijnen

Wilt u nieuwe kozijnen bestellen? Ook dan bent u bij PLOEG aan het juiste adres. Ploeg adviseert u graag bij uw keuze. Zodat uw nieuwe kunststof kozijn en uw bestaande kunststof kozijnen dezelfde uitstraling hebben.

Garantie

De garantie op producten (kozijnen, deuren e.d.) van Wesselman Ramen en Deuren is met het faillissement van dit bedrijf vervallen. Ploeg kozijnen wil de klanten wel van dienst zijn om te kijken of wij u vanuit service en onderhoud kunnen helpen. Een en ander valt buiten de garantie.

Direct uw offerte aanvragen

Ploeg kozijnen

Ploeg kozijnen is al ruim 30 jaar het adres voor kunststof kozijnen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot één van de modernste producenten van kunststof producten in Nederland. Ploeg produceert alle kunststof kozijnen op de productielocatie in Nieuw-Vennep en werkt met eigen montageteams, gespecialiseerd naar soort opdrachtgever.
U bent van harte welkom in onze showroom te Nieuw-Vennep.