Wesselman Ramen en Deuren

verder als Ploeg kozijnen

Eind maart 2013 heeft Wesselman Ramen en Deuren uit Roelofarendsveen de deuren gesloten. Ploeg kozijnen heeft op dat moment alle lopende orders van Wesselman Ramen en Deuren overgenomen. Alle bestaande en nieuwe klanten van Wesselman Ramen en Deuren zijn bij PLOEG van harte welkom.
Ploeg kozijnen heeft al vele klanten van Wesselman Ramen en Deuren naar tevredenheid geholpen met hun vragen en wensen.

U hebt kozijnen van Wesselman Ramen en Deuren

Service & Onderhoud

Ploeg kozijnen verricht geen servicewerkzaamheden aan kozijnen van Wesselman Ramen en Deuren. Dit omdat we over onvoldoende middelen (specifieke productkennis en middelen) beschikken dit goed voor u uit te kunnen voeren. Ons advies is om hiervoor contact op te nemen met een dealer van Weru kozijnen in uw regio.

Nieuwe kunststof kozijnen

Wilt u nieuwe kozijnen bestellen? Ook dan bent u bij Ploeg aan het juiste adres. Ploeg adviseert u graag bij uw keuze. Zodat uw nieuwe kunststof kozijn en uw bestaande kunststof kozijnen dezelfde uitstraling hebben.
 

Direct uw offerte aanvragen

Ploeg kozijnen

Ploeg kozijnen is al ruim 30 jaar het adres voor kunststof kozijnen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot één van de modernste producenten van kunststof producten in Nederland. Ploeg produceert alle kunststof kozijnen op de productielocatie in Nieuw-Vennep en werkt met eigen montageteams, gespecialiseerd naar soort opdrachtgever.
U bent van harte welkom in onze showroom te Nieuw-Vennep.