Kunststof kozijnen passen perfect in het interieur

Nooit meer kozijnen schilderen

Bent u het onderhoud aan uw kozijnen zat? Of zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Dan zijn de onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen, deuren of schuifpui misschien wel de oplossing voor u. Met kunststof kozijnen bent u vrij van groot onderhoud.      

Zit het groot onderhoud van uw kozijnen er weer aan te komen. Klimt u weer de ladder op voor een nieuw laagje verf? Of kiest u voor comfort? Nooit meer schuren, plamuren en verven. Maar alleen zo nu en dan met een sopje uw kozijnen afnemen. En niet meer verrast worden door slechte plekken in uw kozijnen. Met kunststof kozijnen houdt u zeeën van tijd over om echt leuke dingen te doen. Klinkt dit als muziek in uw oren?  De uitvoeringen van nu zijn niet meer van hout te onderscheiden. En bovendien u bent vrij van groot onderhoud.

Voordeliger dan u denkt

Steeds meer mensen kiezen voor kunststof kozijnen. De techniek en het uiterlijk van kunststof kozijnen verbetert elk jaar weer. En de prijs- kwaliteitsverhouding van kunststof kozijnen is goed. In aanschaf is kunststof vaak tussen de 10% en 20% voordeliger dan andere kozijnen. En omdat u nauwelijks onderhoud hoeft te plegen, komt u gedurende levenscyclus uit op een besparing van wel 40%.

Waarom kiezen voor kunststof?

  • Geen schilderwerk - onderhoudsarm
  • Politie Keurmerk Veilig Wonen; Uitstekende inbraakwerendheid
  • Hoge isolatie van geluid en warmte
  • Forse energiebesparing, lage milieubelasting
  • Zeer lange levensduur
  • Veel kleurmogelijkheden, ook in houtlook en houtstructuur

Voor iedere woning

Kunststof kozijnen zijn geschikt voor nieuwbouw en voor renovatie. Kunststof kozijnen zijn tijdloos in design, duurzaam en perfect isolerend. Ook de kleur en afwerking kunt u geheel laten aansluiten bij uw visie. De kunststof kozijnen combineren fijne details met de vereiste stevigheid voor maximale lichtinval.