De woning van uw dromen bouwen? Kies de kozijnen die hierbij passen.

Kiezen van kozijnen voor nieuw bouwen van een huis

Het grote voordeel van zelf een huis (laten) bouwen is dat u de woning helemaal kunt laten ontwerpen en bouwen zoals u dat wilt. Met als eindresultaat uw eigen droomhuis. En daarbij heeft u vele keuzes te maken, zoals de indeling van de woning, de uitvoering van de badkamer en keuken maar ook de uitvoering van de kozijnen. Natuurlijk kiest u dan die ramen en deuren die passen bij uw ideale woning.

Is dit uw ideale huis?

  • Een woning met prachtige kozijnen in kleur en uitstraling
  • Een woning met laag energieverbruik en energielabel A
  • Een woning met uitstekende inbraakwerendheid
  • Een woning waarbij u niet over 5 of 10 jaar al kosten heeft om de kozijnen te schilderen
  • Een woning met perfecte isolatie voor zowel warmte als geluid
  • Een woning waarbij u tientallen jaren geen zorgen heeft over uw kozijnen (levensduur tot wel 40 jaar)

Allemaal redenen om te kiezen voor kunststof kozijnen en deuren. Misschien bent u nog in het oriëntatieproces van het bouwen van een nieuw huis. Of misschien zijn uw plannen al verder gevorderd? Maar vroeg of laat komt ook de keuze voor de ramen en deuren op uw to-dolijst te staan.

Laat u adviseren

Voor de nieuwbouw van uw woning adviseren wij om in een vroeg stadium al rekening te houden met het ontwerpen van de details van de ramen en deuren. Uw woonwensen zijn ook voor het kiezen van de uitvoering van de ramen en deuren het uitgangspunt. De adviseur van Ploeg kozijnen heeft veel kennis en ervaring en kan u daarom perfect begeleiden en adviseren. Daarbij kiest u of het contact en de offerte via uw aannemer gaat of direct aan u gestuurd wordt.

Voor iedere bouwstijl een raam of deur

Voor iedere bouwstijl is een passend kunststof kozijn beschikbaar. Van strak en modern, tot landelijk en rustiek. Het Premium profiel biedt u niet alleen een slanker profiel en dus meer daglicht in uw woning, maar ook de beste isolatie. Technologische ontwikkeling hebben het mogelijk gemaakt het kunststof kozijn te versterken met glasvezel in plaats van staal. Deze combinatie maakt het kozijn stijver, lichter en enorm isolerend. En dit maakt het Ploeg premium kozijn uniek.

Met het Flex profiel bieden we een slank kunststof kozijn met een vlakke afgeronde vorm. Dit kozijn is strak en eigentijds. De verdiepte profielserie Royal is past zowel bij moderne woningen als de landelijke bouwstijl In combinatie met de unieke Hout Verbinding Look en houtnerfstructuur (HVL) is dit profiel niet meer van hout te onderscheiden. Voor karakteristieke woningen is de Retro serie, ook wel Blokprofiel genoemd, een perfecte oplossing.

Naast de vorm en de materiaalkeuze is de kleur die u kiest voor uw kunststof kozijnen bepalend voor het aanzicht van uw woning. In het uitgebreide assortiment aan kleuren is zeker een kleur aanwezig die past bij uw wensen.

Luchtdicht bouwen, Passief huis, Brandwerend, Prefab

Ploeg kozijnen heeft in de praktijk bij nieuwbouw woningen uitstekende testresultaten behaald. Of het nu gaat om luchtdicht bouwen, kozijnen voor prefab woningen, het passief huis principe of brandwerende kozijnen, Ploeg kozijnen heeft hier praktijkervaring mee. Zo hebben wij meegewerkt aan een pilot project waarbij bewoners een woning hebben gekocht waarbij in het koopcontract is vastgelegd dat ze gegarandeerd 30 jaar niet meer dan een x-bedrag aan energie gaan verstoken. Met onze kennis en ervaring adviseren wij u graag voor de toepassing van kunststof kozijnen.

Exploitatiekosten

Bij gevelkozijnen bestaan de totale exploitatiekosten uit aanschafkosten en onderhoudskosten. Uit onafhankelijk onderzoek. ‘kostenvergelijking gevelkozijnen’ uitgevoerd door Multi Consultants uit Doetinchem in opdracht van de VKG, blijkt dat per vierkante meter kozijn kunststof 35% goedkoper is ten opzichte van geverfd/gebeitst hout.

Wie bouwt uw woning?

Gaat u de woning helemaal zelf bouwen of schakelt u hiervoor een aannemer in? Voor ons maakt dat geen verschil. Wij kunnen u begeleiden bij de keuze van de kozijnen die aansluiten bij uw woonwensen. Voor de levering en montage van de kozijnen zijn verschillende mogelijkheden:

  • Wij leveren de kozijnen aan uw aannemer
  • Wij leveren de kozijnen aan u
  • De kozijnen kunnen gemonteerd worden door monteurs van Ploeg kozijnen. Dat kunnen we voor uw aannemer doen, maar ook als u zelf uw woning bouwt.

Uw droomhuis onder de zon

Na alle keuzen die u heeft gemaakt en de bouw van uw woning, woont u straks in uw droomhuis onder de zon. En met de kwalitatieve kozijnen van Ploeg kozijnen heeft u tientallen jaren geen zorgen over uw kozijnen.

Vraag offerte aan