Energiebespaarlening kunststof kozijnen Ploeg

Energiebespaarlening voor uw Ploeg kunststof kozijnen

Aantrekkelijke lening voor particulieren en VvE’s

Treft u graag energiebesparende maatregelen, goed voor milieu én portemonnee? En overweegt u tegelijkertijd te investeren in kunststof kozijnen? Weet dan dat de Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds bestaat. Hiermee wordt de aanschaf van isolerende kunststof kozijnen met HR++ of triple glas nóg aantrekkelijker. 

Energiebespaarlening: zo werkt het

De Energiebespaarlening gebruikt u voor energiebesparende maatregelen aan uw woning. De lening is een initiatief van onder meer de Rijksoverheid.

Hoe werkt dat precies? Op de website van de Energiebespaarlening vindt u een overzicht van de energiebesparende maatregelen waarvoor u de lening kunt aanvragen, waaronder isolerende kunststof kozijnen en hoogrendementsglas (ook wel: HR++ glas). Afhankelijk van uw plannen leent u minimaal 2.500 en maximaal 65.000 euro. De lening vraagt u aan via dezelfde website.

Let op: u vraagt de Energiebespaarlening zelf aan. Dit verloopt buiten Ploeg kozijnen om.

De Energiebespaarlening voor particulieren: voordelen

  • U profiteert van een aantrekkelijke rente. 
  • U betaalt geen afsluitkosten.
  • U kunt de Energiebespaarlening boetevrij vervroegd aflossen.

U verdient de Energiebespaarlening op lange termijn terug met de opbrengst van uw energiebesparing. Uiteraard afhankelijk van uw persoonlijke energieverbruik. De Energiebespaarlening is mogelijk fiscaal aftrekbaar. Meer daarover leest u op de website van de Belastingdienst. De Energiebespaarlening is daarbij te combineren met de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH). Zo wordt investeren in Ploeg kunststof kozijnen wel heel aantrekkelijk.

Vraag nu de Energiebespaarlening aan

Isolerende deuren, kozijnen en panelen

Met de Energiebespaarlening financiert u bijvoorbeeld isolerende kozijnen van Ploeg kozijnen. Met goede isolatie bespaart u energie en verbetert u uw energielabel, want u houdt de warmte 's winters binnen en stookt dus niet onnodig. Zomers houdt u de warmte juist buiten. Kunststof kozijnen zijn sterk isolerend. Hoe lager de U-waarde (waarde voor warmtedoorgang) van een kunststof kozijn, des te beter de isolatie. En des te beter voor het milieu en uw portemonnee.

HR++ of triple glas

De Energiebespaarlening is ook te gebruiken bij de aanschaf van hoogrendementsglas (HR++ glas). HR++ of triple glas isoleert beter dan enkel of gewoon dubbel glas. Triple glas (driedubbel glas) heeft zelfs de hoogste isolatiewaarde van alle soorten dubbel glas. Ook HR++ en triple glas zijn verkrijgbaar bij Ploeg kozijnen.

De adviseurs van Ploeg kozijnen vertellen u graag meer over energiebesparing door kunststof kozijnen en HR++ of triple glas.

Maak een afspraak met een Ploeg adviseur

Energiebespaarlening voor VvE's

Ook Verenigingen van Eigenaren profiteren van de lening. De VvE Energiebespaarlening is beschikbaar voor VvE's bestaande uit minstens acht wooneenheden.

De Energiebespaarlening voor VvE's: voordelen

  • U leent tot wel 65.000 euro per appartement.
  • U profiteert van een aantrekkelijke rente. 
  • Voor VvE's die vergaande verduurzamingsmaatregelen treffen is de Energiebespaarlening met langere looptijd beschikbaar.

Meer informatie, voorwaarden en veelgestelde vragen over de Energiebespaarlening vindt u op Energiebespaarlening.nl.