In het voorjaar nieuwe kunststof kozijnen monteren, beslis dan nu.

In het voorjaar nieuwe kozijnen?

Wilt u in het voorjaar nieuwe kozijnen? Dan lijkt het misschien wat vroeg, maar het is nu tijd om je te oriënteren. Kiezen vraagt tijd en op de maatwerk kozijnen van Ploeg zit natuurlijk ook een levertijd.

Denkt u na over een schuifpui of misschien wel openslaande deuren? Of wilt u kozijnen vervangen door kunststof kozijnen? Het lijkt misschien wat vroeg, maar dan is het nu tijd om u te oriënteren. Want Ploeg kunststof kozijnen zijn maatwerk. Speciaal voor u gemaakt door onze productiemedewerkers. En natuurlijk hebt ook u tijd nodig om te beslissen en uw favoriete kunststof kozijn uit te zoeken. Dus nu bestellen betekent dat u in het voorjaar het comfort van uw nieuwe kozijnen zelf kunt ervaren.

Kiezen vraagt tijd

Het kiezen van kunststof kozijnen vraagt natuurlijk tijd. Het aankopen van uw kunststof kozijnen is in 5 stappen gereed. Nadat wij uw wensen, zoals profielkeuzen, kleur en bijvoorbeeld het soort glas, in kaart hebben gebracht ontvangt u een persoonlijke offerte. Gaat u akkoord met onze offerte, dan maken wij een inmeetafspraak bij u thuis. De maten van de betreffende kozijnen en deuren worden exact opgemeten. Daarna ontvangt u een orderbevestiging met tekeningen van uw nieuwe kunststof kozijnen. We starten met de productie van uw kozijnen nadat wij uw definitieve opdracht hebben ontvangen.

Montage in het voorjaar

Veel mensen gaan in het voorjaar hun kozijnen schilderen en komen er dan achter dat hun kozijnen aan vervanging toe zijn. Als u dan start met het kiezen van uw nieuwe kozijnen, vindt de montage al richting de zomer plaats. Kom daarom nu naar onze showroom om uw nieuwe kozijnen uit te zoeken, of maak een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Want nu bestellen betekent dat wij dit voorjaar uw nieuwe kozijnen bij u monteren. Onze eigen monteurs monteren de ramen en kozijnen bij u thuis, conform de met u gemaakte afspraken.