Door kozijnen in fasen te vervangen door kunststof kozijnen spreid u de investering

Kozijnen vervangen, spreid de investering

Het vervangen van de kozijnen in uw woning is een flinke investering en een verbouwing die natuurlijk de nodige verbouwingsperikelen veroorzaakt. Door te kiezen voor het vervangen van de kozijnen in fasen, spreidt u de investering en verbouwing.

Het vervangen van de kozijnen in uw woning is een flinke investering en een verbouwing die natuurlijk de nodige verbouwingsperikelen veroorzaakt. Staat u voor de keuze wat te doen met dat ene kozijn of misschien wel meerdere kozijnen die nodig vervangen moet worden? En wilt u (nog) niet alle kozijnen van uw woning vervangen. Kies dan voor vervangen van uw kozijnen in fasen. Ook dan kunt u kiezen voor kunststof kozijnen. Op deze manier spreidt u de investering en verbouwing.

Kunststof en hout in één woning, kan dat?

Regelmatig vervangen wij een aantal kozijnen bij een woning door kunststof kozijnen. En daarnaast blijven andere bestaande houten kozijnen gehandhaafd. Of alleen de houten voordeur blijft wordt nog niet vervangen. Kunststof en hout gaan prima samen in een woning. Onze tip is om dan te kiezen voor dezelfde kleur als uw bestaande kozijnen zodat u qua kleur één uitstraling houdt. En wilt u van kleur veranderen, dan kunt u vanzelfsprekend de andere kozijnen in dezelfde kleur schilderen als de nieuwe kunststof kozijnen om zo één uitstraling te creëren.

Begane grond, verdieping of anders

Het vervangen van kozijnen kan vanzelfsprekend in meerdere fasen (jaren). Bijvoorbeeld alleen de kozijnen op de verdieping aan de voor- en/of achterkant van de woning. Of eerste de begane grond. Of bijvoorbeeld alleen het raam dat verrot is en later weer een ander raam. Meerdere variaties zijn mogelijk, waarbij u kiest wat past binnen uw budget. Ploeg kozijnen vervangt regelmatig op deze manier, over meerdere jaren verspreid, de kozijnen van een woning. Met uiteindelijk als eindresultaat alle kozijnen van de woning in onderhoudsvriendelijk kunststof.