Verbeter de energieprestaties van uw woning

Met het juiste glas en super isolerende kunststof kozijnen kunt u energie besparen en het energielabel van uw woning aanzienlijk verbeteren.

Beter energielabel

Met diverse aanpassingen aan uw woning kunt u uw huis verbeteren op het gebied van energiebesparing. Denk bijvoorbeeld isolatie, dubbel glas, HR ++ glas of zelfs triple glas (driedubbel). Ook de kozijnen in de woning kunnen bijdragen aan het besparen van energie.  Afhankelijk van de totale hoeveelheid m² kozijn kan een woning verschuiven van energielabel G naar energielabel F. In een doorzonwoning waarin heel veel m² kozijn zit kan dit al snel van energielabel G naar energielabel E of zelfs naar energielabel B. En daarmee bespaart u uiteindelijk aanzienlijk op uw energierekening.

Waarom kunststof kozijnen

De kunststof kozijnen zelf zijn door hun holle constructie ook meer isolerend dan hout of aluminium. Net als bij (drie)dubbel glas zorgen de luchtlagen in het kunststof kozijn voor de isolatie. Bij elkaar levert dat dus een uitstekende prestatie, waar u jarenlang van profiteert. Zowel in de zomer als in de winter behoudt u de gewenste temperatuur. Dat is prettig voor u én voor het milieu. Bovendien bent u vrij van groot onderhoud.

Voorkom energieverlies

In een doorsnee woning gaat tot 15% van de warmte via ramen en deuren verloren. Door te kiezen voor hoogrendementsglas en kunststof kozijnen met een hoge thermische islolatiewaarde kunt u uw energieverbruik in uw woning verminderen. Daarnaast verhoogt u natuurlijk ook uw wooncomfort.

Ploeg Premium kozijn

Het nieuwe Ploeg Premium kunststof kozijn is extreem energiebesparend. Technologische ontwikkeling hebben het mogelijk gemaakt het kunststof kozijn te versterken met glasvezel in plaats van staal. Deze combinatie maakt het kozijn stijver, lichter en enorm isolerend. En dit maakt het Ploeg premium kozijn uniek.

Lagere energierekening

Het energielabel is alleen verplicht als u uw woning van wilt verkopen of verhuren. Maar een energiezuinige woning is natuurlijk ook interessant als u blijft wonen in uw woning. Want door te investeren in kunststof kozijnen en hoogrendementsglas kunt u iedere maand geld besparen door een lagere energierekening. Wij rekenen graag voor u uit hoeveel energie u kunt besparen. En daarnaast in hoeveel tijd u uw investering in kunststof kozijnen en glas hebt terugverdiend door deze besparing.

Bereken uw energiebesparing