Showroom

Openingstijden van onze showroom:

Maandag t/m vrijdag  9.00 uur - 17.00 uur
Zaterdag10.00 uur - 16.00 uur

Dinsdag t/m zaterdag is de verkoopadviseur van Ruiter Dakkapellen in onze showroom aanwezig.

U bent van harte welkom in onze showroom. Wij adviseren u om een afspraak te maken voor het maken of bespreken van een offerte. Op deze manier weet u zeker dat onze adviseur beschikbaar is om uw wensen te bespreken. 

Adres showroom: Pesetaweg 45 in Nieuw-Vennep

Loopt u gerust bij ons binnen in onze showroom! Dit kan met of zonder afspraak.

Route naar Ploeg kozijnen

U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen geheel afgestemd op uw wensen. Mocht u foto’s en tekeningen van uw huis hebben, neemt u deze vooral mee voor een nauwkeurige inschatting van de situatie. U kunt ook van tevoren een afspraak  maken (dit kan ook bij u thuis) of informatie aanvragen. Wij geven u graag een vrijblijvend advies.

Offerte aanvragen

Maak een afspraak

Ruime assortiment kunststof kozijnen!

In onze ruime showroom (ruim 600 m²) vindt u Ploeg kozijnen en Ruiter Dakkapellen onder één dak. U bent bij ons aan het juiste adres voor alles op het gebied van kunststof kozijnen en dakkapellen. De adviseurs van Ploeg kozijnen en een verkoopadviseur van Ruiter Dakkapellen staan voor u klaar!
In onze showroom is alles op ware grootte gepresenteerd. Hierdoor krijgt u een perfecte indruk van de mogelijkheden. Daarbij kunt u gelijk de opties en accessoires bekijken en uitzoeken.

Showroom in 360 graden

Met deze 360 graden tour kunt u alvast een kijkje nemen in onze showroom. Onze adviseurs heten u van harte welkom in Nieuw-Vennep.