Showroom

Openingstijden van onze showroom:

Maandag t/m vrijdag09.00 uur - 17.00 uur                                       

Doordeweeks adviseren wij u om een afspraak te maken voor het maken of bespreken van een offerte. Op deze manier weet u zeker dat onze adviseur beschikbaar is om uw wensen te bespreken. 

Zaterdag               10.00 uur - 16.00 uur

Zaterdag (tijdens de coronacrisis) alleen op afspraak

Om invulling te kunnen geven aan het maximumaantal personen dat tegelijkertijd in onze showroom aanwezig is, werken wij op zaterdag uitsluitend op afspraak. U kunt voor de zaterdag telefonisch een afspraak maken. Dit heeft twee voordelen u hoeft niet te wachten en u weet zeker dat we de gepaste 1,5 meter afstand kunnen garanderen. Wij vragen uw begrip voor deze maatregel als gevolg van het coronavirus.


Dienstverlening Ploeg kozijnen tijdens de coronacrisis?

Adres showroom: Pesetaweg 45 in Nieuw-Vennep

Route naar Ploeg kozijnen

U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen geheel afgestemd op uw wensen. Mocht u foto’s en tekeningen van uw huis hebben, neemt u deze vooral mee voor een nauwkeurige inschatting van de situatie. U kunt ook van tevoren een afspraak  maken (dit kan ook bij u thuis) of informatie aanvragen. Wij geven u graag een vrijblijvend advies.

Offerte aanvragen

Maak een afspraak

Ruime assortiment kunststof kozijnen!

In onze ruime showroom (ruim 600 m²) bent u op het juiste adres voor alles op het gebied van kunststof kozijnen en dakkapellen. De adviseurs van Ploeg kozijnen staan voor u klaar!
In onze showroom is alles op ware grootte gepresenteerd. Hierdoor krijgt u een perfecte indruk van de mogelijkheden. Daarbij kunt u gelijk de opties en accessoires bekijken en uitzoeken.

Showroom in 360 graden

Met deze 360 graden tour kunt u alvast een kijkje nemen in onze showroom. Onze adviseurs heten u van harte welkom in Nieuw-Vennep.