Showroom

Om contacten zoveel mogelijk te beperken is de showroom voor publiek gesloten tot ten minste 19 januari.
Een adviesgesprek met onze adviseur is telefonisch, online (beeldbellen) of bij u thuis op locatie mogelijk. 

Indien het echt niet anders kan en het bouwproces wordt belemmerd is het toegestaan bij uitzondering een gesprek op locatie in te plannen, met inachtneming van de geldende RIVM-maatregelen.

Dienstverlening Ploeg kozijnen tijdens de coronacrisis

Adres showroom: Pesetaweg 45 in Nieuw-Vennep

Route naar Ploeg kozijnen

U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen geheel afgestemd op uw wensen. Mocht u foto’s en tekeningen van uw huis hebben, neemt u deze vooral mee voor een nauwkeurige inschatting van de situatie. U kunt ook van tevoren een afspraak  maken (dit kan ook bij u thuis) of informatie aanvragen. Wij geven u graag een vrijblijvend advies.

Offerte aanvragen

Maak een afspraak

Ruime assortiment kunststof kozijnen!

In onze ruime showroom (ruim 600 m²) bent u op het juiste adres voor alles op het gebied van kunststof kozijnen en dakkapellen. De adviseurs van Ploeg kozijnen staan voor u klaar!
In onze showroom is alles op ware grootte gepresenteerd. Hierdoor krijgt u een perfecte indruk van de mogelijkheden. Daarbij kunt u gelijk de opties en accessoires bekijken en uitzoeken.

Showroom in 360 graden

Met deze 360 graden tour kunt u alvast een kijkje nemen in onze showroom. Onze adviseurs heten u van harte welkom in Nieuw-Vennep.