Kunststof schuifpui bij woning in Zoetermeer

Kunststof schuifpui

Een wereld van comfort

Met een schuifpui haalt u het buitengevoel naar binnen. Schuifdeuren geven over het algemeen meer lichtinval in uw woning. De kunststof schuifdeuren van het type 'Monorail' geven maximaal resultaat. Ruimer zicht naar buiten en meer licht binnen. Aan u de keuze; twee-, drie- of vierdelige shuifpui. En met alle comfort van kunststof.

Schuifpui

Ploeg Kozijnen levert hoogwaardige kunststof schuifpuien zonder overbodige franje. Kindvriendelijke bediening en tevens perfect schuivend door de grote gelagerde wielen. De schuifpui heeft een lage instap en indien gewenst een aluminium slijtstrip op de onderdorpel.

Bekijk de folder 'Monorail schuifpui'

Schuifpui of openslaande deuren

Denkt u na over een schuifpui of openslaande deuren en twijfelt u nog welke keuze het beste aansluit bij uw wensen. Leest u dan dit artikel waarin wij de mogelijkheden voor u op een rijtje hebben gezet.

Energiebesparing

Door de toegepaste techniek in het profiel garanderen wij een permanente wind- en waterdichtheid. Dit levert behalve wooncomfort ook een forse energiebesparing en een lager CO2-uitstoot op.Dit is prettig voor u als bewoner(s) en het milieu.

Energiecalculator

Wilt u weten hoe wij onze kunststof schuifpuien monteren?
Bekijk dan montage in beeld

Opties voor schuifdeuren

De schuifpuien kunnen uitgevoerd worden met o.a.:

Glas

Uw kunststof schuifpui kunt u uitvoeren met HR++ glas, Triple glas, geluidswerend, zonwerend, thermisch isoleren, inbraak- en letselwerend, geluidswerend of easy-to-clean glas. Wij adviseren u graag over de mogelijkheiden van glas

De voordelen van onze schuifpuien op een rij:

  • Meer licht en ruimte
  • Perfect schuivend
  • Soepele en lichte bediening
  • Past in iedere bouwstijl
  • Veiligheid
  • Uistekende wind- & waterdichtheid