Met zonwering tussen het glas geen vieze jaloezieën meer

Zonwering tussen glas

ScreenLine®

Zonwering tussen glas is de ideale oplossing van zonwering voor uw draaikiepramen. En zeker niet onbelangrijk, het past prachtig in het interieur. Op deze manier kunt u zelf regelen hoeveel (zon)licht in uw kamer binnenkomt. Het is dé oplossing voor iedere situatie in huis. Van de woonkamer, werkkamer, keuken, badkamer en slaapkamer.

Voordelen

Plikington Insulight™ met ScreenLine® is een innovatief systeem waarbij de jaloezie, plissé of plissé black-out in de spouw van het isolatieglas is gemonteerd. Wat een voordelen: nooit meer schoonmaken, onderhoudsvrij en esthetisch verantwoord.

Drie verschillende types zonwering

ScreenLine® is beschikbaar in drie uitvoeringen en met een uitgebreid assortiment aan uitvoeringen en kleuren is er altijd een oplossing die aan uw wensen voldoet. De zonwering tussen het glas is een compleet raam wat in de plaats komt van een regulier raam.

Jaloezieën

In deze uitvoering zijn de jaloezieën tussen het glas gemonteerd. Deze zijn met een bediening zowel kantelbaar als optrekbaar. Deze uitvoering is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren.

Plissé

Een plissé is lichtdoorlatend en het doek van een plissé kenmerkt zich door plooien die zig/zag zijn gevouwen. De plissé is optrekbaar en leverbaar in 2 kleuren: wit en crème (zowel binnen- als buitenzijde).

Plissé black-out

De Plissé black-out is ondoorzichtig en is daardoor uitermate geschikt voor de verduistering van de slaapkamer. Er komt 0% licht door deze vorm van raamdecoratie. Dit type ScreenLine® is optrekbaarbaar en de buitenzijde is altijd wit. Voor de binnenzijde kan er gekozen worden tussen wit en crème.

Meer informatie - lees de brochure

Wij verzorgen alleen horren en raamdecoratie voor kunststof kozijnen geproduceerd door Ploeg kozijnen.

Waarom zonwering tussen glas?

  • Hygiënisch
  • Geschikt voor elke ruimte
  • Verschillende types; Jaloezieën, Plissé en Plissé black-out
  • Uitgebreid palet aan kleuren
  • Keuze uit handbediening of gemotoriseerd