Speedy Pliss ook in verduisterende jaloezie leverbaar

Raamdecoratie

Speciaal voor kunststof kozijnen

Speciaal voor onze kunststof kozijnen hebben wij Keje raamdecoratie in het assortiment. Zowel voor draaikiep als vaste ramen. Wij verzorgen alleen raamdecoratie voor kunststof kozijnen geproduceerd door Ploeg kozijnen.De raamdecoratie producten worden bevestigd zonder boren of schroeven!

Raamdecoratie ‘Latende’ en ‘Splendid Pliss’

Splendid Pliss en Latende zijn speciaal gemaakt voor kunststof kozijnen en worden geplaatst zonder boren of schroeven. Compleet geplaatst in een aluminium frame, die door middel van magneet(plak)strip op de glaslatten wordt geplaatst. De raamdecoratie kan eenvoudig verwijderd en weer terug geplaatst worden. Kiest u voor een jaloezie of plissé gordijn?

‘Splendid Pliss’ (plissé gordijn):

De Splendid Pliss is een stijlvol raamdecoratieproduct, geïntegreerd in een aluminium frame. Dit frame wordt door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband bevestigd op de kunststof glaslatten van het kozijn. Door deze bevestiging kan de Splendid Pliss eenvoudig verwijderd worden en weer terug geplaatst.
De handgreep is geïntegreerd in de treklijst en kan op door het unieke vergrendelsysteem op elke gewenste stand blijven staan. De bediening kan zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven. Bij de Splendid Pliss kunt u kiezen uit drie stofsoorten: decoratief, niet doorschijnend en verduisterend.

‘Latende’ (jaloezieën):

De Latende is een 25 mm jaloezie geïntegreerd in een aluminium frame speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Door toepassing dubbelzijdig magneet- en staalband wordt het frame bevestigd op de kunststof glaslatten van het kozijn. De Latende kunt u bedienen met  doorzichtige lipjes. De bediening gaat van boven naar beneden. In de kiepstand blijft de lLatende altijd strak tegen het glas zitten. Wilt u het raam schoonmaken dan kunt u de Latende eenvoudig verwijderen en daarna weer terugplaatsen.  De trekbalk en bovenbak van de latende is alleen mogelijk in RAL9016/RAL9010 of RAL9001.

Naast de genoemde raamdecoratie bieden wij ook inzethorren speciaal voor kunststof kozijnen. En plissé vouwhordeuren speciaal voor schuifdeuren en openslaande deuren. Ook in ons assortiment screens en rolluiken.

Wij verzorgen alleen horren en raamdecoratie voor kunststof kozijnen geproduceerd door Ploeg kozijnen.

Keje Raamdecoratie TV Commercial

Waarom kiezen voor raamdecoratie van Ploeg?

  • Bevestigd zonder boren en schroeven
  • Speciaal voor kunststof kozijnen
  • Verduistering en jaloezie├źn
  • Verschillende stofsoorten en kleuren