Zekerheden en garanties

De Ploeg keurmerken en certificering

Ploeg kozijnen biedt u uitstekende service, vakmanschap, ervaring en betrouwbaarheid. Met onze op maat gesneden dienstverlening leveren wij een esthetisch verantwoord en duurzaam product met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden u, volgens de richtlijnen van het VKG, 10 jaar garantie op het kunststof, de montage en de kleurechtheid en de beglazing. Voor alle niet benoemde producten geldt de normale fabrieksgarantie en/of door de leverancier vastgestelde fabriekstermijn. Op het hang- en sluitwerk ontvangt u 2 jaar garantie (inclusief nastelwerk). Garantie volgens de algemene voorwaarden van de VKG.

VKG Keurmerk

Ploeg kozijnen is aangesloten bij de branchevereniging VKG Keurmerk. De Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) is de branchevereniging voor bedrijven in kunststof kozijnen, kunststof ramen en kunststof deuren. Met het VKG-keurmerk kiest u voor zekerheid. U weet zeker dat u goed zit. De gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit.
Wilt u meer lezen over het VKG Keurmerk? Gaat u dan naar de pagina 'VKG Keurmerk'

Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden VKG-keurmerk

Politie Keurmerk Veilig Wonen

Het Politie Keurmerk Veilig Wonen is een keurmerk voor woningen die voldoende zijn beveiligd. Woningen die volgens de voorschriften van PKVW zijn beveiligd, hebben tot 90% minder kans op een inbraak.Veiligheid is voor u en ons zeer belangrijk. Onze kozijnen worden dan ook volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen geproduceerd. Als de woning voldoet aan een aantal inbraakpreventie eisen, kunt u bovendien het PKVW certificaat Beveiligde Woning aanvragen.

KOMO

Al onze producten voldoen aan de hoogste eisen binnen de branche. KOMO staat voor onafhankelijk getoetste kwaliteit op basis van objectieve maatstaven. Bovendien voldoen producten met een KOMO keurmerk automatisch aan de relevante wet- en regelgeving in de bouw, zoals het bouwbesluit, en andere eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

SKG

Het hang- en sluitwerk is bewezen daadwerkelijk inbraakwerend te zijn en daardoor SKG gecertificeerd. Het is voorzien van een SKG-keurmerk met sterren. SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) is beheerder van het ‘sterren’-merk en licentiehouder van het KOMO-merk. Certificatie door SKG houdt vervolgens ook in, dat de kwaliteit van de producten door SKG middels steekproeven wordt bewaakt.

CE-Markering

Onze producten dragen een CE-markering. Dit is een productlabel(conformiteitsteken) dat aangeeft dat het product in  kwestie volgens Europese specificaties is getest op de volgende eigenschappen:

  •  Mechanische sterkte en stabiliteit
  •  Brandveiligheid
  •  Hygiëne
  •  Gezondheid en milieu
  •  Gebruiksveiligheid
  •  Geluidshinder
  •  Energiebesparing
  •  Warmtebehoud