Stijl 2000 kozijnen

Begin december 2012 is Stijl 2000 failliet verklaard. Ploeg kozijnen heeft op dat moment alle lopende orders (kunststof kozijnen) van Stijl 2000 overgenomen. Alle bestaande en nieuwe klanten van Stijl 2000 zijn bij PLOEG van harte welkom.
Ploeg kozijnen heeft al vele klanten van Stijl2000 naar tevredenheid geholpen met hun vragen en wensen.

U hebt kozijnen van Stijl2000

Service & Onderhoud

Voor service en onderhoud aan uw Stijl2000 kunststof kozijnen kunt u ook bij Ploeg terecht. Dit is alleen van toepassing voor woningen die zo'n 30 km rondom Nieuw-Vennep staan. Neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak.

U kunt ook direct een servicemelding maken.

Nieuwe kozijnen

Wilt u nieuwe kunststof kozijnen bestellen? Ook dan bent u bij Ploeg kozijnen aan het juiste adres. Ploeg adviseert u graag bij uw keuze. Zodat uw nieuwe kunststof kozijn en uw bestaande kunststof kozijnen dezelfde uitstraling hebben.

Vraag een offerte aan

Ploeg kozijnen is al  sinds 1980 het adres voor kunststof kozijnen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot één van de modernste producenten van kunststof producten in Nederland. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Kunststof kozijnen bieden u veel gemak en comfort; weinig onderhoud, zijn energiebesparend en inbraakveilig.