Zwaanshoek

Spieringweg

Bij deze woning in Zwaanshoek is een nieuwe serre gebouwd als aanbouw aan de woning. Met deze serre is een nieuwe tuinkamer gerealiseerd.

De serre is een uitvoering van Climax Climalite® uitgebreid met Ploeg kunststof kozijnen in de verdiepte profielserie Royal. De profielen van de serre en de kunststof kozijnen zijn in de kleur crème wit. Voor een snelle toegang naar de tuin is een draaikiepdeur geplaatst. Deze is uitgevoerd volgens de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW. 

Bij de kozijnen is gekozen voor roeden tussen het glas.  Het toegepaste glas is HR++ isolatieglas (U-waarde van 1,1 W/m2K). Glasdiktebepaling volgens NEN 2608.

Het toegepaste dak is een lessenaars-dak van het merk CLIMAX®, type warm dak. Het dak bestaat uit een zelfdragend thermisch onderbroken aluminium constructie, incl. aluminium goot en kunststof hemelwater afvoerbuizen. Het toegepaste daksysteem bestaat uit 7 vakken en is onderhoudsvrij. Het dak wordt uitgevoerd met HR++ isolatie/veiligheidsglas. Het toegepaste glas is eenzijdig letsel- & doorvalveilig uitgevoerd.