Zoetermeer

Van Schendelhove

De houten kozijnen bij deze woning in Zoetermeer aan de Van Schendelhove zijn vervangen door kunststof kozijnen. En daarmee genieten de bewoners van het comfort van de kozijnen. Namelijk goede isolatie in warmte en geluid en nooit meer schilderen van de kozijnen.

Uitvoering en kleur

De kunststof kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal in de kleuren crème wit (RAL 9001) en dennengroen (RAL 6009) en bovendien voorzien van houtnerfstructuur. 

Deuren

De nieuwe kunststof voordeur is een Ploeg voordeur. Deze deuren zijn gekozen uit het assortiment Ploeg deuren en zijn daardoor op maat samen te stellen naar eigen voorkeur en passend bij de stijl van de woning.

De voordeur, schuurdeur en openslaande deuren zijn uitgevoerd met een zwarte ISOSTONE® kunststeen onderdorpel.

Glas

Het toegepaste glas is HR++ isolatieglas. De voordeur is uitgevoerd met figuurglas. Bij het kiezen van een deur kan direct een keuze voor het type figuurglas gemaakt worden. In overeenstemming met de norm NEN 3569:2011 is in waar vereist letselveilig glas toegepast. NEN 3569:2011 staat voor vlakglas voor gebouwen – Risicobeperking van lichamelijk letsel door brekend en vallend glas – Eisen.

Voor de optimale ventilatie van de woning zijn ventilatieroosters toegepast.

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Het hang en sluitwerk van de ramen en de deuren voldoet aan de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Met o.a. een SKG** cilinder, aluminium scharnieren en kerntrekbeveiliging. Daarnaast is de voordeur uitgevoerd met een extra veiligheidsbeugel in het beslag.