Zaandijk

Duke Ellingtonstraat

Bij deze woning aan de Duke Ellingtonstraat zijn alle kozijnen van de woning vervangen. Daarmee is het groot onderhoud aan de kozijnen voorgoed verleden tijd.

Uitvoering en kleur

De kunststof kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal. De kleur van de kozijnen is uitgevoerd in Antracietgrijs met houtnerf (RAL 7016). De draaidelen hebben aan de buitenzijde de kleur grijs (RAL 7001). De schuifpui is uitgevoerd in de profielserie Monorail. De kleur van de schuifpui is Antracietgrijs (RAL 7016).

Glas

Het toegepaste glas in de ramen is HR++ glas. Dit is eenvoudig gezegd twee lagen glas. Bij de voordeur is er HR++ figuurglas gemonteerd. De keuze van glas is afhankelijk van uw persoonlijke wens en woonsituatie.

Voordeur en achterdeur

De voordeur is gekozen uit het assortiment Ploeg voordeuren. Deze voordeur is voorzien van een digitale deurspion. De naar binnen draaiende stolpdeuren bevinden zich op de eerste etage van de woning en voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Raamdecoratie

De draaikiepramen zijn voorzien van inzethorren. De inzethorren zijn geschikt voor alle kunststof draaikiepramen en worden zonder boren of schroeven in het kozijn geplaatst. Voor de ramen op de begane grond is gekozen voor een ScreenLine ®, jaloezieën tussen het HR++ isolatieglas. Deze jaloezieën kunnen elektrisch bediend worden.