Voorschoten

Bram Limburgstraat

Voor deze woning produceerde wij de kunststof kozijnen waarna ze gemonteerd zijn door de monteurs van Ploeg kozijnen. De kunststof kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal in de kleuren zuiver wit (RAL 901) aan de buitenkant. De binnenkant is uitgevoerd in de kleur crème wit (RAL 9001). Het toegepaste glas is HR++ isolatieglas (U-waarde van 1,1 W/m2K). De draaikiepramen en de deuren zijn uitgevoerd volgens Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Bij deze woning zijn bovendien rolluiken voor de ramen geleverd.

De voordeur is een zogenaamde Ploeg voordeur (type K111-10). Ploeg voordeuren worden door ons geproduceerd en kunt u zelf samenstellen in overleg met onze adviseur. Het toegepaste glas in de voordeur is HR++ gezandstraald glas met rondom een heldere rand van 15 mm.  Bij de kozijnen van deze woning is tevens de gevelbekleding vervangen door kunststof Keralit gevelbekleding. kleur Zuiver Wit 1019 houtnerf. Tevens zijn diverse boeidelen bij deze woning vervangen voor onderhoudsvriendelijke kunststof boeidelen.

Door deze renovatie van de woning (vervangen van de kozijnen) wonen de bewoners van deze woning nu in een comfortabel huis met nagenoeg geen onderhoud. Af en toe schoonmaken van kozijnen en ramen is alles wat nodig is.