Ter Aar

Vierambachtstraat

Bij deze woning in Ter Aar aan de Vierambachtstraat zijn alle kozijnen vervangen door kunststof kozijnen. Daarnaast is de bestaande gevelbekleding aan de voor- en achterkant van de woning vervangen door kunststof gevelbekleding. Bij deze woning zijn de kozijnen zowel aan de voorkant als achterkant van de woning in een keer vervangen. Het is ook prima mogelijk om kozijnen gefaseerd te vervangen.

De kunststof kozijnen worden uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal. De kozijnen en draaidelen zijn uitgevoerd met de “Houtlook” Verbindingen (HVL- verbindingen). De buitenkant van de kozijnen is bovendien voorzien van houtnerf structuur. De kleur van de kozijnen en deuren is crème wit en donker groen. Voor de goede ventilatie in de woning zijn de ramen uitgevoerd met ventilatieroosters. Het toegepaste glas is HR++ isolatieglas (U-waarde van 1,1 W/m2K). Speciaal voor kunststof draaikiepramen zijn inzethorren geleverd. Het frame heeft dezelfde kleur  Donker groen als het draaikiepraam.

De toegepaste panelen bij de kozijnen aan de voorkant en achterkant van de woning zij geïsoleerde vlakke kunststof sandwichpanelen.

De voordeur is gekozen uit het assortiment Ploeg voordeuren. Deze naar binnen draaiende voordeur met een SKG** cilinder volgens de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Het toegepaste glas is HR++ gezandstraald glas met rondom een heldere rand.

De achterdeur is uitgevoerd met SKG** cilinder volgens de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).