Roelofarendsveen

Sotaweg

De houten kozijnen bij deze woning zijn allemaal vervangen door kunststof kozijnen. Deze nieuwe onderhoudsvriendelijke kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal met houtnerfstructuur. Gekozen is voor de kleurencombinatie crème wit (RAL 9001) en antraciet (RAL 7016). De binnenkant van de kozijnen is crème wit (RAL 9001). Voor de optimale ventilatie in de woning zijn diverse ramen uitgevoerd met ventilatieroosters.

De voordeur is gekozen uit het assortiment Ploeg voordeuren (type K109). Deze voordeuren zijn naar eigen smaak samen te stellen door de vorm, kleur en afwerking te kiezen. De kleur van de voordeur is antracietgrijs met houtnerf (RAL 7016) Bij deze voordeur is figuurglas toegepast (HR+= isolatieglas). Naast een nieuwe voordeur is ook een nieuwe achterdeur en openslaande deuren geplaats. Deze deuren zijn allemaal uitgevoerd met een zwarte ISOSTONE® kunststeen onderdorpel.

Het toegepaste glas is HR++ isolatieglas en waar vereist volgens de NEN 3569 regeling (Risicobeperking van lichamelijk letsel door brekend en vallend glas) is gelaagd veiligheidsglas toegepast.

Het hang- en sluitwerk van zowel de draaikiepramen als de deuren voldoet aan de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Daarnaast leverde wij voor deze woning een aantal onderhoudsvriendelijke Velux dakvensters. Het Velux dakvenster is een stevig en onderhoudsarm dakvenster wat bestaat uit een houten kern met een naadloos en milieuvriendelijk kunststof wit oppervlak. De kunststof laag die de houten kern omhult, bestaat uit hoogwaardig polyurethaan.