Roelofarendsveen

Nachtegaallaan

Een referentie in Roelofarendsveen aan de Nachtegaallaan waarbij de houten kozijnen van de woningen zijn vervangen. De kunststof kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal. Daarnaast zijn ook diverse deuren vervagen, waaronder een voordeur, achterdeur, openslaande deuren en garagedeuren. En ook een schuifpui in het profieltype Monorail is in de woning gemonteerd. Naast de voordeur is een bloemkozijn vervangen door een kunststof bloemkozijn.

De kleuren van deze kozijnen en deuren zijn crème wit (RAL 9001) en antraciet grijs (RAL 7016). Het toegepaste glas is HR++ isolatieglas, waarbij in de voordeur en het zijraam figuurglas is geplaatst. Voor de optimale ventilatie van de woning zijn diverse ventilatieroosters in de ramen geplaatst.

Het kozijn bij de achterdeur is uitgevoerd in de vlakke profielserie Flex, zodat de doorloopbreedte zo groot mogelijk blijft.

De voordeur is samengesteld uit het assortiment Ploeg voordeuren. Deze deuren zijn naar eigen smaak samen te stellen door zowel de vorm, kleur als afwerking te kiezen. Bij alle deuren is een zwarte ISOSTONE® kunststeen onderdorpel gemonteerd.

Het hang- en sluitwerk in de draaikiepramen en alle deuren voldoet aan de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW), zoals een SKG** cilinder,