Roelofarendsveen

Cilinderweg

Het voormalige pand van de woningbouwvereniging Alkemade Wonen (nu MeerWonen) is verkocht. De nieuwe eigenaren benaderde Ploeg kozijnen vanwege een grondige renovatie van dit pand. Het pand is aan de buitenkant volledig geschilderd en alle kozijnen zijn vervangen door kunststof kozijnen. De kleur van het schilderwerk en de kozijnen is op elkaar afgestemd.

Ploeg kozijnen heeft de nieuwe kunststof kozijnen geproduceerd en gemonteerd dit pand. De kunststof kozijnen zijn uitgevoerd in de vlakke profielserie Flex. De kleuren van de kozijnen zijn aan de buitenkant antraciet grijs (RAL 7016) en de binnenkant is wit (RAL 9016). De kunststof kozijnen zijn uitgerust met isolatieglas. In dit geval hr++ Glas 6-15-4 CLIMAPLUS® SUN is een isolerende hoogrendementsbeglazing (HR++), speciaal ontwikkeld voor een optimaal comfort tijdens alle seizoenen.

Het hang- en sluitwerk is uitgevoerd volgens de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).  Voor de goede ventilatie zijn ventilatieroosters toegepast. Duco GlasMax 'ZR' is een geluiddempend ventilatierooster, uitermate geschikt voor toepassing in situaties waar sprake is van een lichte geluidsbelasting.