Rijpwetering

Pastoor Kwakmanlaan

Bij deze referentie in Rijpwetering aan de Pastoor Kwakmanlaan zijn diverse renovatiewerkzaamheden uitgevoerd met als doel de woning onderhoudsvriendelijk te maken. Zo zijn de kozijnen op de 1e etage aan de voorkant en achterkant van de woning vervangen door kunststof kozijnen. De gevelbekleding is vervangen door onderhoudsvriendelijke Keralit gevelpanelen, deze zijn verticaal gemonteerd. De boeidelen zijn rondom de woning vervangen door Keralit gevelpanelen. En de bestaande dakkapel is volledig gerenoveerd. Het toegepaste glas is HR++ isolatieglas.

De kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal en aan de buitenkant uitgevoerd met Hout Look Verbinding (HVL- verbindingen) en houtnerfstructuur. De gekozen kleuren zijn crème wit (RAL 9001) en donker groen (RAL 6009).

Het hang en sluitwerk bij de draaikiepramen en draaikiepdeur is uitgevoerd volgens de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Om het ongedierte buiten de deur te houden zijn de draaikiepramen voorzien van inzethorren, met het frame in de kleur Donker groen.