Oude Wetering

De Baan

Bij deze woning aan De Baan in Oude Wetering zijn de houten kozijnen aan de achterkant en zijkant van de woning vervangen door kunststof kozijnen.

De kunststof kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal in de kleurencombinatie crème wit (RAL 9001) en donker groen (RAL 6009). De schuifpui is uitgevoerd in de profielserie Monorail. Het toegepaste glas is HR++ isolatieglas (U-waarde van 1,1 W/m2K).

De kozijnen en draaidelen zijn zo veel mogelijk versterkt met Linktrusion in plaats van gegalvaniseerd staal. Linktrusion is de innovatieve en unieke thermische versterking (kern uit hardschuim/ gerecycled pvc, met ingebouwd staaldraad). Deze versterking zorgt voor een sterke isolatiewaarde van uw kozijnen (tot 35% beter).

De draaikiepramen zijn voorzien van ventilatieroosters voor de optimale ventilatie in de woning en bovendien uitgevoerd met hang- en sluitwerk dat voldoet aan de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). De draaikiepramen zijn bovendien voorzien van inzethorren.