Oude Wetering

Aak

Bij deze referentiewoning in Oude Wetering aan de Aak zijn alle houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen. De nieuwe kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal in de kleuren crème wit (RAL 9010) en staalblauw (RAL 5011). Het toegepaste glas is HR++ isolatieglas. Daarnaast is de bestaande dakkapel gerenoveerd en zijn de boeidelen van de woning vervangen door kunststof boeidelen.

Waar mogelijk zijn de kozijnen uitgevoerd met de Linktrusion technologie in plaats van versterkt met gegalvaniseerd staal. Bij Linktrusion worden nieuwe en traditionele materialen gecombineerd met innovatieve elementen en beproefde technieken, voor superieure isolatie. Voor de woning vertaalt dit zich in hoger comfort en lager energieverbruik.

Voor de optimale ventilatie in de woning zijn diverse ventilatieroosters in de ramen geplaatst.

Het hang- en sluitwerk van de draaikiepramen, draaikiepdeur, voordeur en achterdeur voldoet aan de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW), uitgevoerd met een kerntrekbeveiliging en SKG** cilinder.

De voordeur is speciaal voor deze woning samengesteld uit het assortiment Ploeg voordeuren. Deze deuren zijn naar eigen smaak samen te stellen door zowel de vorm, kleur als afwerking te kiezen. Bij deze woning is het type Ploeg Hollandse Ploegdeur geplaatst in de kleur staalblauw. Het toegepaste glas in de voordeur is HR++ figuurglas. Zowel bij de voordeur als de achterdeur is een zwarte ISOSTONE® kunststeen onderdorpel gemonteerd.