Nieuwveen

Gruttoveld

Bij deze woning aan de Gruttoveld in Nieuweveen zijn de kozijnen aan de voor en achterkant vervangen voor kunststof kozijnen. Ook is er aan de voor en achterkant een vensterbank gemonteerd en de raamdorpelstenen vervangen. Op de eerste etage zijn er inzethorren geplaatst.  

Uitvoering en kleur

De kunststof kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal. De kozijnen en draaidelen hebben aan de buitenkant een Hout Look Verbinding die dezelfde uitstraling hebben als een houten kozijn. Deze hebben dezelfde voordelen als een kunststof kozijn. De kleur van de kozijnen is crème wit (RAL 9001). De draaidelen hebben de kleur donkergroen met houtnerf (RAL 6009). Voor het creëren van een gezond binnenklimaat zijn er ventilatieroosters geplaatst.

Glas

Het toegepaste glas in de ramen is HR++. Dit is eenvoudig gezegd twee lagen glas. De keuze van glas is afhankelijk van uw persoonlijke woonsituatie. Bij Ploeg is er een ruim assortiment van glas die geheel aan te passen is.

Voordeur en achterdeur

De deuren zijn gekozen uit het assortiment Ploeg deuren en zijn daardoor op maat samen te stellen naar eigen voorkeur. In de voordeur is gekozen voor een Ami brievenbus. De deuren voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.  

Raamdecoratie

De draaikiepramen op de eerste etage zijn voorzien van inzethorren, waarbij het frame is uitgevoerd in dezelfde kleur donkergroen als het draaikiepraam. De inzethorren zijn geschikt voor alle kunststof draaikiepramen en worden zonder boren of schroeven in het kozijn geplaatst.