Nieuw-Vennep

Wagnerlaan

Bij deze woning in Nieuw-Vennep aan de Wagnerlaan werd Ploeg kozijnen gevraagd om het kozijn op de 2e etage in de zijgevel te vervangen. Dit kozijn zit op een lastige plaats qua onderhoud en daarom was men op zoek naar een oplossing. Met het nieuwe kunststof kozijn behoort schilderen en groot onderhoud tot het verleden. Het draai- kiepraam, draait naar binnen. Dus ook ramen zemen is geen enkel probleem meer. En bovendien bespaart u ook nog eens op uw energierekening. Reken maar uit; alle jaren waarin de profielen zonder extra onderhoud een onstuimig klimaat trotseren en het antwoord is duidelijk. Met de lage onderhoudskosten en energiebesparing levert dat u kostenvoordeel op.

Naast dit kozijn zijn ook de kozijnen op de 1e etage (zowel voor als achter) vervangen door kunststof kozijnen. De kozijnen op de begane grond zijn nog van hout. In fasen vervangen van kozijnen voor kunststof kozijnen wordt regelmatig gedaan.

De kunststof kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal. Gekozen is voor de kleur crème wit (RAL 9001) en donker groen (RAL 6009). Het toegepaste glas is HR++ isolatieglas (U-waarde van 1,1 W/m2K).