Nieuw-Vennep

Laagveld

Deze woning in Nieuw-Vennep was wel toe aan een renovatie beneden. De ramen en deuren aan de voorkant en tuinkant (profielen van Deceuninck) hebben weer een frisse look én zorgen voor een goede isolatie. Deze klant kan weer jaren comfortabel én milieuvriendelijk wonen!

Uitvoering

De toegepaste profielen zijn van het merk Deceuninck. De kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Zendow#neo Royal Premium. Kozijnen en draaidelen zijn op diverse plekken voorzien van extra isolerende Linktrusion-versteviging. De draaidelen zijn glasvezelversterkt uitgevoerd, en voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Dit type ramen en deuren bestaat uit zes kamers en is gemaakt van een slanker profiel. Net als bij (drie)dubbel glas zorgen de luchtlagen in de kunststof profielen voor de isolatie. Technologische ontwikkeling hebben het mogelijk gemaakt de kunststof draaidelen te versterken met glasvezel. Deze combinatie maakt de draaidelen stijver, lichter en enorm isolerend. 

De voordeur en achterdeur zijn uitgevoerd met het Royal-profiel omgedraaid (dit geeft een verdiept liggend effect aan de binnenzijde). Beide hebben een kunststeen onderdorpel (kleur zwart).

Kleur

De kozijnen en draaidelen aan de buitenzijde zijn uitgevoerd in de kleuren Zuiver Wit 1019 houtnerf (RAL 9010) en de voordeur in Antraciet Grijs 1072 houtnerf (RAL 7016). De kozijnen en draaidelen aan de binnenzijde hebben de kleur Wit 0003 Glad (RAL 9016).

Ventilatieroosters

De toegepaste ventilatieroosters (kleur Wit - RAL 9016) zijn van het merk Duco, type DucoTon 10. Standaard wordt er geen koord- en of stangbediening geleverd. 

Glas

Het toegepaste glas is HR++ isolatieglas. Het glas in de voordeur is figuurglas (type Satinovo).