Nieuw-Vennep

Houtrijk

De bewoners van deze woning vervingen alle kozijnen van hun net aangekochte voormalige huurwoning. Bij deze woning is gekozen voor kunststof kozijnen in de verdiepte de verdiepte profielserie Royal in de kleur zuiver wit met houtnerf (RAL 9010). Waarbij bovendien is gekozen voor de uitvoering met Houtlook Verbindingen (HVL- verbindingen). Het toegepaste glas is HR++ isolatieglas.  

Het badkamerraam (naar binnen draaiend valraam) is vergroot zodat er een functioneel badkamerraam ontstaan is. De draaikiepramen zijn uitgevoerd volgens Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).  Voor de optimale ventilatie van de woning zijn ventilatieroosters toegepast.

Voor de voordeur is gekozen uit een uitvoering met een Polytec voordeurpaneel in de kleur zuiver wit met houtnerf (RAL 9010).  Het toegepaste glas in de voordeur is HR++ isolatieglas, gezandstraald met een heldere rand. Het hang- en sluitwerk voldoet aan de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) en is voorzien van een SKG** cilinder.

In de achtergevel zijn openslaande deuren geplaatst, vanzelfsprekend ook voorzien van hang- en sluitwerk dat voldoet aan de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).