Lisse

Jacob van Ruysdaalplein

Bij deze woning zijn de houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal in de kleur crème wit (RAL 9001) en voor de deuren en draaidelen van de ramen in de kleur grijs 1004 (RAL 7001). Met de gekozen houtlook verbinding en de houtnerfstructuur aan de buitenzijde van de kozijnen, hebben deze kunststof kozijnen de uitstraling van hout. Het toegepaste glas is HR++ isolatieglas.

De voordeur is een deur uit het assortiment Ploegdeuren. Deze deuren zijn op maat samen te stellen. De voordeur is uitgevoerd met een brievenbus in RVS look. Het hang- en sluitwerk voldoet aan de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) en is voorzien van een kerntrekbeveiliging. De deur is uitgevoerd met een zwarte ISOSTONE® kunststeen onderdorpel. Het toegepaste glas in de voordeur en zijlicht is HR++ figuurglas.

De draaikiepramen zijn voorzien van hang- en sluitwerk dat voldoet aan de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Bovendien zijn deze draaikiepramen uitgevoerd met een extra zomer/winterstand in het draaikiepbeslag. Voor deze ramen zijn inzethorren meegeleverd, waarbij het frame is uitgevoerd in dezelfde kleur als de ramen (grijs RAL 7001).