Leimuiden

Westeinde

Het is 1985 als Hanny en Albert hun eigen huis aan het Westeinde in Leimuiden laten bouwen. ‘De locatie heeft ons altijd getrokken vanwege de rust en de ruimte.’ Na ruim 30 jaar werd het tijd om de kozijnen te vervangen door nieuwe, kunststof exemplaren. ‘Het is misschien wat voorbarig, maar ik denk dat ons gasverbruik al is verminderd.’ 

Uitvoering

De toegepaste profielen zijn van het merk Deceuninck. De draaikiepramen zijn uitgevoerd volgens de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Ook hebben ze een extra zomer- en winterstand. 

De kunststof kozijnen zijn uitgevoerd in de vlakke profielserie Zendow Flex en verdiepte profielserie Zendow Royal. De kozijnen van de schuifpui aan de achterzijde is uitgevoerd in de profielserie Zendow Monorail. 

Kleur

De kozijnen en draaidelen zijn uitgevoerd in de kleuren crème wit glad (RAL 9001). De draaidelen van de deur aan de buitenzijde hebben de kleur chocoladebruin houtnerf (RAL 8022). 

Glas

Het toegepaste glas in de voordeur, de zijlichten en het bovenlicht is HR++ isolatieglas, type Satinovo blank (melkglas). De keuze van glas is afhankelijk van uw persoonlijke woonsituatie.

Raamdecoratie

Gemonteerd zijn in totaal 7 inzethorren voor de draaikiepramen en in totaal 12 stuks raamjaloezieën 'Latende'. De inzethorren hebben de kleur crème wit (RAL 9001). In de deur is een plisséhordeur geplaatst in dezelfde kleur. Deze is voorzien van zwart, geplisseerd zonwerend gaas. 

Let op: wij verzorgen alleen raamdecoratie voor kunststof kozijnen geproduceerd door Ploeg kozijnen. De raamdecoratieproducten worden bevestigd zonder boren of schroeven!