Leimuiden

Prunusstraat

Bij deze woning in Leimuiden zijn de kozijnen aan de voorkant en achterkant van de woning in fasen vervangen. Een aantal jaar gelden vervingen wij de houten voordeur en het raam op de begane grond door kunststof kozijnen. Een paar jaar later waren de andere kozijnen van deze woning aan de beurt. Met deze laatste renovatie zijn alle kozijnen van kunststof en daarmee onderhoudsvriendelijk geworden. Het toegepaste glas is HR++ isolatieglas.

De kunststof kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal in de kleuren crème wit (RAL 9001) en antraciet grijs (RAL 7016) en daarnaast voorzien van houtnerfstructuur.

De voordeur komt uit het assortiment Ploeg voordeuren en is naar eigen smaak samen te stellen door zowel de vorm, kleur als afwerking te kiezen. Het glas in de voordeur en de zijlichten is helder HR++ isolatieglas.

Het hang- en sluitwerk van de draaikiepramen voldoet aan de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Speciaal voor de draaikiepramen zijn inzethorren geleverd waarbij het frame is uitgevoerd in dezelfde kleur antracietgrijs.