Leimuiden

Meerewijck

Bij deze woning in Leimuiden aan de Meerewijck zijn de houten kozijnen aan de achterkant van de woning vervangen door nieuwe kunststof kozijnen. Twee grote kozijnen met vast glas en een nieuwe schuifpui vormen de volledige nieuwe pui van deze woning.

De kunststof schuif is uitgevoerd inde profielserie Monorail. De twee grote kunststof kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal. De buitenzijde van de kozijnen heeft de kleur licht ivoor (RAL 1015), waarbij de binnenkant in de kleur wit (RAL 9016) is uitgevoerd. Tussen de kozijnen is een kunststof paneel met houtnerfstructuur aangebracht in de kleur chocoladebruin (RAL 8022).

Het toegepaste glas is HR++ tweezijdig gelaagd veiligheids-/isolatieglas. Waar vereist volgens de NEN 3569 regeling (Risicobeperking van lichamelijk letsel door brekend en vallend glas) is gelaagd veiligheidsglas toegepast.

Het hang- en sluitwerk van de schuifdeur voldoet met een SKG** cilinder en komgreepje aan de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)