Leidschendam

Dillenbugsingel

Bij dit huis in Leidschendam aan de Dillenburgsingel zijn de kozijnen aan de voorkant en achterkant van de woning vervangen door kunststof kozijnen. De kozijnen aan de voorkant werden al enkele jaren geleden vervangen. Nu was de achterkant van de woning en de voordeur aan de beurt. Gekozen is voor de verdiepte profielserie Royal in de kleurencombinatie crème wit (RAL 9016) en staalblauwe (RAL 5011). Het toegepaste glas is HR++ isolatieglas.

De gevelbekleding tussen de kozijnen op de begane grond en de 1e verdieping izijn geïsoleerde kunststof paneelschroten voorzien van v-naad in de kleur staalblauw, onderhoudsvriendelijke gevelbekleding.

Bij deze renovatie zijn ook de voordeur en achterdeuren vervangen door kunststof deuren. De deuren zijn uitgevoerd met een 5-puntssluiting. De voordeur is door de bewoners samengesteld uit het assortiment Ploeg voordeuren en uitgevoerd met een zwarte ISOSTONE® kunststeen onderdorpel. Deze zijn naar eigen smaak samen te stellen door zowel de vorm, kleur als afwerking te kiezen. Het toegepaste glas in de voordeur is HR++ figuurglas.

Het hang- en sluitwerk van de draaikiepramen voldoet aan de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). De naar buiten draaiende achterdeur is uitgevoerd met een SKG** cilinder volgens Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Ook bij de achterdeur is een zwarte ISOSTONE® kunststeen onderdorpel toegepast.