Leiderdorp

Irenestraat

Bij deze rijtjeswoning in Leiderdorp aan de Irenestraat zijn de houten kozijnen aan de voor en achterkant van de woning vervangen door kunststof kozijnen. De kozijnen behouden de komende tientallen jaren dezelfde kwaliteit en uitstraling.

Uitvoering en kleur

De kunststof kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal. Aan de buitenzijde met de kleur crème wit (RAL 9001) en aan de binnenzijde wit (RAL 9016). Voor het creëren van een gezond binnenklimaat zijn er ventilatieroosters geplaatst.

Glas

Het toegepaste glas in de ramen is HR++. Dit is eenvoudig gezegd twee lagen glas. De keuze van glas is afhankelijk van uw persoonlijke woonsituatie. Bij Ploeg is er een ruim assortiment van glas die geheel aan te passen is. In de voordeur zit HR++ figuurglas (Satinato).

Voordeur en achterdeur

De voordeur is een Ploeg voordeur die naar eigen voorkeur te ontwerpen is. De achterdeur met aan de buitenzijde een aluminium slijtstrip. De deuren voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Raamdecoratie

Bij de draaikiepramen zijn inzethorren geplaatst. Deze zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Tevens is er een Splendid Pliss gordijn raamdecoratie geplaatst. Dit is een frame dat eenvoudig geplaatst en verwijderd kan worden. Het frame is in dezelfde kleur geleverd als de buitenzijde van de kozijnen.