Leiderdorp

Anemoonzoom

Bij deze woning in Leiderdorp zijn de houten kozijnen (ramen en deuren) vervangen door kunststof kozijnen.

Uitvoering en kleur

De nieuwe kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal in de kleuren crème wit (RAL 9001) en donker groen (RAL 6009). Bovendien zijn de kozijnen uitgevoerd met met Hout Look Verbinding (HVL- verbindingen) en houtnerfstructuur.

Uitstekende isolatie

De kozijnen en draaidelen zijn (waar mogelijk) voorzien van Linktrusion in plaats van gegalvaniseerd staal. Waar mogelijk zijn de kozijnen voorzien van de nieuwste technologie Linktrusion in plaats van gegalvaniseerd staal. Linktrusion is de innovatieve en unieke thermische versterking (kern uit hardschuim/ gerecycled pvc, met ingebouwd staaldraad). Deze versterking zorgt voor een sterke isolatiewaarde van uw kozijnen (tot 35% beter).

Voordeur

De nieuwe kunststof voordeur is een Ploeg voordeur. Deze deuren zijn gekozen uit het assortiment Ploeg deuren en zijn daardoor op maat samen te stellen naar eigen voorkeur en passend bij de stijl van de woning. De voordeur en de openslaande deuren zijn uitgevoerd met een zwarte ISOSTONE® kunststeen onderdorpel. Bij de voordeur is de onderdorpel van het zijlicht uitgevoerd in de vlakke profielserie Flex. Op deze manier is één lijn ontstaan met de voordeur.

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Het hang- en sluitwerk van zowel de draaikiepramen als de deuren voldoet aan de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Onder andere een SKG** cilinder en kerntrekbeveiliging.  Voor de optimale ventilatie van de woning zijn ventilatieroosters toegepast. T.b.v. de draaikiepramen worden in totaal 3 inzethorren meegeleverd, kleur Donker groen RAL 6009.

Glas

Het toegepaste glas is HR++ isolatieglas (U-waarde van 1,1 W/m2K). Waar vereist volgens de norm NEN 3569:2011 is doorval(letsel)veilig glas toegepast. NEN 3569:2011 staat voor vlakglas voor gebouwen – Risicobeperking van lichamelijk letsel door brekend en vallend glas – Eisen.