Katwijk

Orion

Bij deze woning in Katwijk aan de Orion zijn de kozijnen en gevelpanelen aan de voorkant en achterkant vervangen. Daarnaast is een nieuwe voor- en achterdeur geplaatst waarmee het groot onderhoud aan de kozijnen voorgoed verleden tijd is.

Uitvoering en kleur

De kunststof kozijnen zijn uitgevoerd in de profielserie Royal. De kleur van de kozijnen is uitgevoerd in crème wit (RAL 9001). De toegepaste draaidelen en panelen zijn uitgevoerd in de kleur staalblauw (RAL 5011). Tevens zijn de draaikiepramen uitgevoerd met een extra zomer/winterstand  De binnenzijde van de deuren en panelen zijn uitgevoerd in de kleur crème wit (RAL 9001).

Glas

Het toegepaste glas in de ramen is HR++. Dit is eenvoudig gezegd twee lagen glas. De keuze van glas is afhankelijk van uw persoonlijke woonsituatie. In de voordeur is gekozen voor figuurglas.

Voordeur en achterdeur

De naar binnendraaiende voordeur is gekozen uit het assortiment Ploegdeuren die op maat samen te stellen zijn naar eigen voorkeur en passend bij de stijl van de woning. De voordeur is uitgevoerd met een zwarte kunststeen onderdorpel.

Raamdecoratie en toebehoren

De kozijnen zijn voorzien van jaloezieën die tussen het HR++ glas zijn geplaatst. Deze worden vanaf de binnenzijde elektrisch bediend. Voor de optimale ventilatie in de woning zijn ventilatieroosters geplaatst.