Katwijk

Orion

Bij deze woning aan de Orion in Katwijk zijn de houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen. Deze kunststof kozijnen zijn uitgevoerd in de vlakke profielserie Flex met hout verbinding (HVL) en bovendien uitgevoerd met houtnerf structuur. Met deze verbinding is dit type kozijn nauwelijks van een houten kozijn te onderscheiden. De bestaande houten voordeur en het voordeurkozijn zijn niet vervangen en dit staat prima naast de kunststof kozijnen.

De kozijnen zijn uitgevoerd in de kleur crème wit (RAL 9001). Het toegepaste glas is HR++ isolatieglas. Voor de optimale ventilatie in de woning zijn diverse ramen uitgevoerd met ventilatieroosters. Het hang- en sluitwerk bij de draaikiepramen voldoet aan de richtlijnen volgens Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

De schuurdeur is voorzien van geïsoleerde sandwichpanelen in dezelfde kleur als de kozijnen. De achterdeur is uitgevoerd met tweezijdig gelaagd veiligheidsglas HR++ isolatieglas. Bovendien heeft deze achterdeur een zwarte ISOSTONE® kunststeen onderdorpel. Het hang- en sluitwerk van de deuren voldoet aan de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (SKG** cilinder en kerntrekbeveiliging).

Voor advies en verkoop van Ploeg kunststof kozijnen kunt u ook contact opnemen met onze dealer in Katwijk.