Katwijk

Boslaan

Bij dit appartement in Katwijk zijn de houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen. In de plaats van het kozijn in de huiskamer is een schuifpui geplaatst. Op de 2e etage zijn de kozijnen vervangen door kunststof kozijnen en is de bestaande dakkapel gerenoveerd met onderhoudsvriendelijke kunststof materiaal.

De schuifpui is uitgevoerd in de profielserie Monorail in de kleur crème wit (RAL 9001). Het toegepaste glas in is HR++ isolatieglas. In overeenstemming met de norm NEN 3569:2011  doorval(letsel)veilig glas toegepast. NEN 3569:2011 staat voor vlakglas voor gebouwen – Risicobeperking van lichamelijk letsel door brekend en vallend glas – Eisen.

Het hang- en sluitwerk voldoet met een komgreepje aan de buitenkant en een SKG** cilinder aan de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

De kunststof kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal de kleur crème wit (RAL 9001). Het toegepaste glas is HR++ isolatieglas. De draaikiepramen ziin uitgevoerd volgens de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

De dakkapel is gerenoveerd met nieuwe boeidelen en zijwangen van Keralit gevelpanelen en een nieuw kunststof kozijn.