Hoofddorp

Graan voor Visch

Bij deze woning in Hoofddorp zijn de bestaande kozijnen van de woning in een keer vervangen door kunststof kozijnen. Daarbij is gekozen voor kozijnen uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal.

De kleur van de kozijnen is crème wit (RAL 9001) en staalblauw (RAL 5011). Voor de goede ventilatie van de woning zijn ventilatieroosters toegepast in dezelfde kleur als het kozijn. Het toegepaste glas is HR++ isolatieglas.

De voordeur is een Ploeg voordeur in de kleur staalblauw met houtnerf structuur. Het toegepaste glas in de voordeur en het zijlicht is HR++ figuurglas. Het hang- en sluiterwerk voldoet aan de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Om ongewenst ongedierte buiten de deur te houden zijn de draaikiepramen voorzien van inzethorren en de achterdeuren uitgebreid met een plissé vouwhordeur.

Naast de kozijnen is de luifel boven de voordeur opnieuw bekleed met kunststof boeidelen.

Met deze renovatie heeft de bewoner nagenoeg geen onderhoud meer aan de kozijnen. Schilderen is niet meer nodig, alleen zo nu en dan schoonmaken van de ramen en kozijnen met wat water en een sopje.