Hilversum

Van Linschotenlaan

In opdracht van Hemubo Bouw hebben wij onze steentje bijgedragen aan de complete renovatie van 120 woningen in Hilversum (Van Linschotenlaan). Bij deze karakteristieke flats uit de zestiger jaren van woningcorporatie De Alliantie vervingen wij in totaal 654 kozijnen door kunststof kozijnen. Alle kozijnen zijn geproduceerd in Nieuw-Vennep en gemonteerd door de monteurs van Ploeg kozijnen.

De kunststof kozijnen zijn uitgevoerd met het Royal profiel in de kleur crème wit (RAL 9001). Het draaikiepbeslag en deurbeslag zijn uitgevoerd conform Politie Keurmerk Veilig Wonen. Het glas is gefabriceerd onder KOMO certificaat (HR++ met een Ug van 1.1). Daarnaast is bij een aantal kozijnen veiligheidsbeglazing toegepast zoals omschreven in NEN 3569 en NEN 6702. Deze NEN omschrijft isolatieglas tot onder de 85 centimeter en 140cm bij deuren vanaf de vloer, uit te voeren in gelaagd letselveilig c.q. doorvalveilig glas.

Frisse kleuren en duurzame materialen in balkons en gevel dragen bij aan het vriendelijke gevelbeeld! Energielabel B, een verbeterde uitstraling, meer comfort en minder stookkosten.