Heemstede

Amstellaan

Bij deze rijtjeswoning in Heemstede aan de Amstellaan zijn de houten kozijnen aan de voorkant van de woning vervangen door kunststof kozijnen. De kozijnen behouden de komende tientallen jaren dezelfde kwaliteit en uitstraling. Nooit meer last van houtrot, afbladderende verf of het schilderen van de kozijnen.

Uitvoering en kleur

De kunststof kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal in de kleuren crème wit (RAL 9001) en monumenten groen en voorzien van houtnerf structuur. Het raam op de begane grond is uitgevoerd met een extra Royal onderdorpel.

Glas

Het toegepaste glas in de ramen is triple glas. Dit is eenvoudig gezegd drie lagen glas. Triple glas heeft de hoogste isolatiewaarde van alle soorten dubbel glas.

In de voordeur en zijlichten bij de voordeur is figuurglas van het type HR++ isolatieglas toegepast. En bovendien gehard en éénzijdig gelaagd veiligheidsglas. In overeenstemming met de norm NEN 3569:2011 is in Merk C, D, en F letselveilig glas toegepast. NEN 3569:2011 staat voor vlakglas voor gebouwen – Risicobeperking van lichamelijk letsel door brekend en vallend glas – Eisen.

Voordeur en achterdeur

De voordeur wordt uitgevoerd met een Polytec vleugeloverdekkend voordeurpaneel. De voordeur is uitgevoerd met een zwarte ISOSTONE® kunststeen onderdorpel.

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Het hang- en sluitwerk van de draaikiepramen en deuren voldoet aan de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen. Een afsluitbaar krukje, scharnierkapjes een SKG** cilinder en kerntrekbeveiliging.

Raamdecoratie

Bij de draaikiepramen zijn inzethorren geplaatst. Deze zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Het frame van de horren is uitgevoerd in dezelfde kleur als de kozijnen.