Ermelo

Nelson Mandelahof

Aan de rand van Ermelo zijn 39 nul-op-de-meter woningen gerealiseerd. Ploeg kozijnen produceerde en monteerde voor dit project de kunststof kozijnen in opdracht van Van Wijnen. De uitstekende prestaties van de Ploeg Premium kozijnen leveren een prominente bijdrage aan deze woningen.

Groevenbeek Noord is hét eerste nul-op-de-meter project van Nederland in deze prijsklasse, met deze omvang en dit energieconcept. In een Nul-op-de-meterwoning staat de energiemeter aan het eind van een jaar in principe op dezelfde stand als aan het begin van het jaar.

Bij deze woningen zijn de nieuwste Ploeg Premium kozijnen (Deceuninck Zendow#neo) toegepast met daarbij triple glas Ug 0,4. Het meerkamersysteem en de unieke revolutionaire Linktrusion-technologie garanderen een uitstekende thermische isolatie of U-waarde. Onmiddellijk gevolg hiervan is een lagere energiefactuur en isolerende prestaties die een stuk beter zijn dan binnen de EPB-prestatiewetgeving van kracht zijn. Ook de akoestische isolatie is optimaal. De multifunctionele dichtingen en de mogelijke integratie van diverse types & diktes beglazing houden de overtollige decibels buiten.

De kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal met profielserie Zendow Neo Premium. De kleur van de kozijnen is zuiver wit (RAL 9016). De draaikiepramen zijn uitgevoerd met verdekt liggende scharnieren en voldoen aan SKG inbraak klasse 2 (SKG**) volgens de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen.

De voordeur is voorzien van de ISOSTONE® kunststeen onderdorpel in de kleur zwart. Het hang- en sluitwerk voldoet aan inbraakklasse 2 (SKG**) volgens de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Video over dit project